joi, 28 iulie 2011

Facebook este cea mai folosită probă online în procesele de divorţ

Pentru unii binecuvântare, pentru alţii blestem, platforma de socializare Facebook este cea mai folosită dovadă online pentru susţinerea infidelităţii partenerului în procesul de divorţ, a comunicat Academia Americană a Avocaţilor Maritali (AAAM), citată de Associated Press.


Foto: cdn.thefrisky.com    Reţeaua nu are rival când vine vorba de astfel de probe. Aproape 81% dintre cei 1600 de avocaţi intervievaţi pentru sondajul AAAM au declarat că au citat pagini Facebook ca probe în proces. Platforma MySpace vine din urmă cu 15 procente, în timp ce Twitter a înregistrat 5 procente.

    Aproape unul din cinci adulţi americani foloseşte Facebook pentru a flirta, se arată într-un raport Pew Internet. Utilizarea reţelei nu se opreşte însă doar la separarea cuplurilor, ci şi la distrugerea relaţiilor interfamiliale. Potrivit organizaţiei citate de AP, reţeaua este folosită şi pentru dovedirea acuzaţiilor de alienare a afecţiunii, în cazurile în care unul dintre părinţi îşi forţează copilul să întrerupă comunicarea prin intermediul Facebook cu celălalt părinte.

interesant..asa e cu retelele mari...e violata intimitatea omului...nu stii de unde sare iepurele

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu