sâmbătă, 16 octombrie 2010

IGO My Way pe Sony Ericsson Xperia X10

Dupa multe cautari am gasit un program care lucreaza cu hartile, limba, ghidarea vocala de la iGO My Way.
Momentan cei de la iGO nu au scos soft-ul pentru Xperia, sau acest lucru se datoreaza versiunii 1.6 de android (nu se stie,iar daca il instalezi se vede doar in coltul ecranului)
Softul de care va ziceam se numeste Motonav (vine de la Motorola Navigator) se misca excelent, te descurci foarte bine cu el, harta fiind cea de pe iGO este la fel de detaliata ca si cum ai folosi aplicatia de la iGO.
Personal il folosesc si sunt foarte multumit de el.

DOWNLOAD

Soft-tul este in limba romana, are cea mai noua harta de la iGO, ultimele POI adaugate cat si ghidarea in limba romana. Dupa ce downloadati arhiva "Motonav Xperia X10 - 16.10.2010.rar" o extrageti si va va aparea un fisier "Motonav_JM-PPCW.apk" si un folder "Motonav".
Amandoua le copiati in radacina cardului (a telefonului), si intrati pe card cu un filemanager (personal recomand ANDRO ; il gasiti in Application Market). Aici instalati "Motonav_JM-PPCW.apk" dupa care porniti programul si implicit cu acesta porniti din meniul telefonului (sau din widgets) GPS.
Aceasta este singura solutie de GPS viabila pentru Xperia X10 din partea Nav 'N Go (iGO My Way)
Astept comentariile si alte intrebari legata de acest soft.

PS: Nu puneti intrebari despre alte telefoane, caci nu sunt in tema si nu am studiat modulul altor telefoane. Acest soft este pe o rezolutie de 480x854 (Xperia X10), daca aveti HTC Desire sau alte minunatii de telefoane va trebuie soft-ul pentru ecranul telefonului vostru (480x800; sau altele)

A aparut iGO oficial pentru Sony Ericsson Xperia X10, tutorial si download il gasiti AICI

13 comentarii:

Anonim spunea...

Merge un pic "sacadat" in meniu dar in rest e ok
Ceva caldiri 3d etc. o harta mai noua a romaniei unde gasim?

Unknown spunea...

Momentan e ultima harta, nu este una mai noua.

Anonim spunea...

O mare rugaminte am: daca ma poti ajuta sa fac update la telefon de la 1.6 la 2.1.
Multumesc!

Unknown spunea...

Este foarte simplu.

In primul rand intrii aici: http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax10?cc=ro&lc=ro

Descarci programul, are 36.2Mb
Il instalezi pe calculatori, si ii dai drumul. Trebuie sa ai instalate driverele de la telefon in pc (PC Companion, daca nu le ai le iei de aici http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pccompanion/xperiax10?cc=ro&lc=ro si le instalezi inainte.)

Telefonul trebuie sa aiba minin 30% bateria incarcata.

Pleci programul Update service, selectezi modelul de telefon si ajungi intr-un loc unde spune sa ti apasata tasta inapoi a telefonului. Stingi telefonul, ti apasata tasta inapoi a telefonului si il conectezi la calculator. Nu dai drumul la tasta inapoi decat cand iti scrie poe ecran sa ii dai drumul.

El isi face dupa aceea singur treaba. Cand termina il deconectezi de la calculator si ii dai drumul la telefon. O sa dureze putin mai mult prima configurare a telefonului.

Sa iti syncronizezi aplicatiile si contactele ca le pierzi.,

Alte comentarii mai jos daca nu te descurci.

Anonim spunea...

Multumesc de sfat, dar nu face update. Telefonul porneste in limba franceza si cand dau la setari si informatii despre telefon arata FIRMWARE 1.6

Anonim spunea...

ajutati-ma si pe mine cu gps-ul.L-am instalat,iar cand il pornesc apare INSERT MOTONAV SD CARD.Ce pot sa ii fac?

Anonim spunea...

salut
nu reusesc sa instalez motonav,am urmat pasii exact, dar dupa instalare,cand vreau sa deschid aplicatia imi da acest mesaj: please insert your motonav sd card...ma puteti ajuta??

Unknown spunea...

Salut, cum pot pune vocea in romana?

Unknown spunea...

Din cauza ca in radacina cardului folderul nu se numeste Motonav de aceea va apare eroarea respectiva [lease insert your motonav sd card].

Are limba romana instalata, cauta in setarile programului

Anonim spunea...

salut,ce trebuie sa facem ca sa mearga dupa erroare(please insert your motonav sd card),redenumim folderul?merci

Anonim spunea...

salut, am instalat progr dupa cum ai mentionat mai sus.cand deschid aplicatia,apare "louding motonav(ro)" dupa care apare "contract de liceta tilizare...", in fie care este problema,nu reusesc sa dau ok,sau sa bifez ca sunt deacord cu aceste conditii,nu deruleaza tuch screen'ul stanga-dreapta, doar sus si jos. poti sa ma ajuti? ms

Anonim spunea...

Merge si pe Google Nexus S?

Anonim spunea...

Merge si pe Google Nexus S ??

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu