joi, 7 mai 2009

Instaleaza teme pe LG KU990

Aceste este un tutorial mai amplu in care va voi explica pas cu pas cum sa instalati teme pe telefonul vostru. L-am facu la mine pe telfon si merge super bine.Nu ma fac raspunzator in caz ca stricati ceva si nu aveti backup facut.De aceea in prima parte facem backup (si va voi arata cum) la fisierele de firmware din telefon. Pentru toate operatiunile ce urmeaza aveti nevoie de un program EFS MEDIA BUILDER , iar mai tarziu de teme (theme manager3.2 - ultima versiune azi 08.05.09).Deci sa incepem:

BACKUP:

-in primul rand creati pe desktop un folder la care ii dati numele LGAPP
-acuma deschideti programul EFS, fara sa conectati telefonul; vedeti o fereastra goala cu un buton in partea de sus "explore" pe care apasati.
-va aparea o fereastra mai mica pe care apasati cancel.
-fereastra voastra s-a impartit acuma in 4 ferestre mai mici; in partea stanga jos aveti folderele din pc, iar in partea de stanga sus aveti folderele din telefon odata ce acesta va fi conectat.
-in partea de stanga jos cautati folderul LGAPP care tocmai l-ati creat pe desktop si dati click pe el astfel in cat sa fie selectat si in partea dreapta jos sa nu fie nici un fisier.
-acuma puneti telefonul in "data mode" mergand in setari->setari telefon->conectivitate->mod de conectare USB->data mode;reveniti la ecranul principal.
-acuma in EFS inchideti prima fereastra astfel incat sa ajungeti in ecranul principal acolo unde se afla butonul "explore"; apasati "explore" din nou si va va aparea din nou fereastra mica.
-acuma conectati telefonul la pc si veti avea 3 secunde ca sa marcati casuta cu telefonul vostru si sa dati connect in partea dreapta jos.Daca va va zice ceva de porturi dati disconnect si iarasi marcati casuta si dati connect totul in 3 secunde.
-odata conectati veti vedea in partea stanga sus fisierele telefonului.
-asigurati-va ca in partea stanga jos este selectat tot folderul LGAPP care l-ati selectat mai devreme; daca nu e selectat, selectati-l.
-in partea dreapta sus dati click dreapta pe LGAPP apoi rename si dati-i numele TOTO.
-acuma dati click dreapta pe TOTO si dati refresh
-acuma apasati butonul DISCONNECT care se alfa sub fereasta stanga sus.
-conectati iarasi telefonul cum v-am explicat mai sus.
-acuma asigurati-va iarasi ca in stanga jos este selectat foldeul LGAPP, mergeti in dreapta sus si dati click dreapta pe TOTO si selectati optiunea "read".
-acuma programul va face backup la fisierele telefonului(vor fi copiate in folderul de pe desktop); dureaza aproximativ 40 minute timp in care nu umblati la nimica la telefon si il lasati sa isi faca treaba.
-dupa ce s-a terminat de copiat puneti intr-un loc sigur folderul de pe desktop in caz ca aveti nevoie de el sa puteti apela la fisierele lui.
-in EFS in drteapta sus dati click dreapta pe TOTO si redenumi-l ca si inainte LGAPP dupa care dati click dreapta pe el si dati refresh apoi disconect.

Instalarea THEME MANAGER:

-deschideti programul EFS, fara sa conectati telefonul; vedeti o fereastra goala cu un buton in partea de sus "explore" pe care apasati.
-va aparea o fereastra mai mica pe care apasati cancel.
-fereastra voastra s-a impartit acuma in 4 ferestre mai mici; in partea stanga jos aveti folderele din pc, iar in partea de stanga sus aveti folderele din telefon odata ce acesta va fi conectat.
-in partea de stanga jos cautati folderul in care se afla "theme manager" care l-ati downloadat si dati click pe el astfel in cat sa fie selectat si in partea dreapta jos sa apara fisierele pe care le contine folderul "theme manager"
-acuma apasati butonul connect si va va aparea iarasi fereastra aceea mica unde veti conecta telefonul ca si mai sus.
-in parea dreapta sus dati dublu click pe LGAPP ca sa il deschideti, apoi MEDIA, iar apoi SWF pe care il deshideti.
-aici veti gasi un folder cu numele "theme" pe care il deschideti; mergeti in fereastra dreapta jos si dati click dreapta pe fisierul "theme_bg2.swf" si dati write.
-in partea de stanga sus dati click pe inapoi pe folderul "swf" care va duce inpoi unde veti vedea in partea dreapta folderul "theme" si restul fisierelor.
-acuma in partea dreapta jos, dati pe click dreapta pe "widget2.swf", "widget4.swf" si "nyx file"
si dati "write"
-dupa ce ati terminat mergeti in casuta din dreapta sus si dati un regresh la LGAPP.
-acuma dati disconnect si telefonul se va restarta.
-acuma puneti telefonul in "mass storange mode" tot asha cum l-ati pus pe "data mode" (e explicat mai sus)
-conectati telefonul la pc, intrati in my computer apoi pe card si copiati direct pe card folderul "Themes" din theme manager.
-dupa ce l-ati copiat dati click dreapta pe el, alegeti proprietati si apoi hide.Ascundeti folderul atat pe el cat si subfolderele.
-acuma deconectati telefonul de la pc si selectati din telefon teme "Silver" apii reintoarceti-va la ecranul principal.
-acum apasati de 2 ori rapid tasta "c" dintre cele 2 taste de apel si va va afisa un meniu cu temele instalate pe care le puteti selecta; ca sa dispara meniul apasati de 2 ori tasta "c" rapid.

DACA VA RAMANE UN ECRAN GALBEN CU "LOADING" ATI UITAT SA REDENUMITI FISIERUL TOTO INAPOI IN LGAPP

PS: daca v-a fost folositor dati si la altii, va astept cu comentarii, intrebari si pareri.M-am hotarat sa pun si fisierul TOTO/LGAPP pentru ca sunt multi care nu isi fac back-up ( cretini !!! )

448 comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   401 – 448 din 448   Mai noi›   Cele mai noi»
sergiu2222 spunea...

salut cipry.
am pus si eu teme,a mers perfect o perioada 6-7 luni(a mers bine,dar ce puneam prin bluethoot poze sau muzica nu mergeau) iar acum vreau sa revin la setarile initiale, dar am o problema.
In EFS Media BUilder nu imi vede telefonul nicicum, am incercat si sa tin apasat tasta verde,c ,cea rosie si cea cu care il blochezi, adica am intrat acolo unde scrie IMAGE.. nici asa nu merge.
Ce sa ii fac sa il vada?
ca sa pot pune back-upu inapoi.
Ms

Anonim spunea...

tks man sooper tutorialul, ar trebui sa pui si un indicator "Interzis" gigei-lor becalisti, astfel incat prostovanii cu diploma sa stea locului si sa nu se scarpine in.... ca nu-s in stare sa urmeze niste instructiuni puse "mura-n gura", aviz Anonim 04. 8-}

Unknown spunea...

frate...mi-a mers perfect...dar am o nelamurire:
-la tema "Viewty Ultimate" ce parola trebuie bagata acolo????

Anonim spunea...

AM URMAT PASII PANA CAND AM SCHIMBAT NUMELE DIN LGAPP IN TOTO. AM DA T DISCONNECT SI AKMA NU IL MAI POT CONECTA. CAND IL CONECTEZ LA USB APARE ICOANA DE LA LG SI ATAT. CE SA FAC?

Anonim spunea...

Nu`mi zici pls oare dc nu`mi recunoaste telefonul EFS`ul? :D

Anonim spunea...

sall am vazut mai sus un cod cu care pot sa maresc performantele difuzorului....spunemi te rog care din meniuuri modofica sunetul telefonului...akolo sunt vreo 15 obtiuni...si nu vreau sa strik cv
:D

Anonim spunea...

sal Ciprian...am si eu o intrabare. Dupa ce am instalat temele pe tel, imi da de fiecare data cand vreau sa fac o poza sau sa filmez "not enough memory" specific ca am card de 4 gp. poti sa ma ajuti te rog?? nayrda_king id mess. help me pls

Anonim spunea...

va rog acordati-mi si mie putina atentie si ajutati-ma si pe mine.
ce pot sa fac.. in efs la inceput cand trebuie sa conectez telefonul. pur si simplu nu imi apare telefonul sa il bifez si sa dau connect. pls:(( spuneti-mi si mie ce sa fac
am urmat totii pasi pana acolo

Anonim spunea...

deci HELP!!!!!
mie nu`mi apare telefonu aqolo ca sa dau connect...am bagat cablu in telefin si in pc... dar aqolo numi apare...apare in my computer vad ce am in cardul de memorie...dar in efs media nu`mi apare... PLZZZ HELP!!!

Anonim spunea...

MIE NU IMI GASESTE TELEFONUL..CE FAC?:((

Anonim spunea...

Salut! Am si eu o intrebare. Pe telefoanele KU990i merge sa instalezi teme? Eu fac fic cum imi zici tu si nu imi detecteaza telefonul. Cand dau sa conectez telefonul nu mi-l gaseste.
Ce pot face?

Anonim spunea...

ms:)

Nike spunea...

nu am reusit nici macar sa il conectez:|
acolo la mod conectare.. care e prima varianta sau a 2? la mine prima e : Dispozitiv USB de stocare si 2 Servicii de date...care dintre ele...le`am pus pe amandoua dar la nici una nu imi apare nimik sa conectez:|

Anonim spunea...

am un lg ku990i si nu reusesc sa il conectez cand intru in efs.oare merge numai la modelul ku990?

Unknown spunea...

Nu ai driverele instalate de aceea nu merge.

i = international
a = america
c = china

sunt doar adausuri pt versiunile de soft.
ku990i / ku990a / ku990c

La toate merge.

DanyBratone spunea...

Frate nici nu stiu cum sa-ti multumesc! Am cautat mult timp un program si mai ales pe cineva care sa-mi explice cum se pot instala teme pe ku990i.

Merge perfect si mai mult mi se pare ca telul se misca chiar o idee mai repede.

Iti multumesc inca odata si iti urez multa bafta in tot ceea ce faci!

Servus :) si la mai multe

Anonim spunea...

nu imi apare nimic in casuta aia mica

Anonim spunea...

sal

am facut si eu exact cum ai scris u pe forum dar nu imi arata nici o tema :| dc? da-u pe tasta "c" si nimic :| dc oare?

ma ajuta cineva ! ms !

ShOk3R spunea...

sal nu pot sa imi bag backup inapoi pe tel im ida eroare dc?

care ma ajuta :|

Soryn spunea...

multumim frumos :X

D@NuTz spunea...

Hey ciprian!! am fqt odata mai demult si nu mi a mers ! problema e k io am sters fisierele din toto/lgapp si am pus backupul apoi! l am dus la reparat si da l au fqt! aqm vreau sa il fac pt k nu imi place deloc meniul si vreau neaparat sa il schimb! telefonul este bun dar nu imi place meniul de niciun fel! dak ai putea sa ma ajuti pas q pas pt k am doar 15 ani si cred k am nevoie de indrumarea unui profesionist!un id de messenger am citit in commurile afisate k este in dreapta sus a paginii dar nu am gasit nmk! chiar ti as fii recunoscator dak m ai ajuta! aqm mi e kam frik sa ma apuc de unul singur!plz ajuta ma !!=(( si dak vrei da add la danut_smecheras! te platesc in euro pe tel dak ai nevoie numai ajutama!!!!! RESPECT

Anonim spunea...

sall cipry! am si eu telefonul de ceva timp si mai demult am incercat sa pun teme pe el dar ceva nu a mers bine! am vrut sa pun backupul inapoi dar eu stersesem inainte tot ce era in LGAPP si nu mai a mers! Asta e ! L- am dus la reparat cik se arsese place de baza si mi l-au facut fara contracost! Aqm a trecut ceva timp si sunt tentat sa pun din nou teme pe el dar nu mai am curajul ala ca la inceput! Daca ai putea sa ma contactezi la nr de tell:0767859359 sau id messenger: danut_smecheras! Prrecizez ca am doar 15 ani si ca telefonul este LG KU990i! Dar am citit foarte mult in tot acest timp si intradevar merge si pe varianta cu "i"! Pot sa iti platesc euro pe telefon!! orice numai contacteazama si indruma-ma! :-* si am vazut pe net o tema sooper cool (android)! Eu vreau doar thememanager 3.2 instalat si sunt multumit! am in pc tot ce imi trebuie sa il fac! Dar nu am curaj! hy te rog ajuta-ma k fac cinste

Anonim spunea...

daca am facut pasii grestit...cum fac sa sterg greselile si so iau de la capat...

Anonim spunea...

multumesc frumos dr cipry am instalat si eu si am urmat pasii si telu meu nu are nimica ms frumos

Anonim spunea...

sall am bagta si i mi ramna ecarnu galben si scrie refreshing ce trebe sa fac

gabriel2012 spunea...

salut am si eu o intrebare daca imi apare pe ecaran rifresin si ramane asa are ceva?????

Anonim spunea...

am incercat si eu sa urmez pasii dar nu imi apare in stanga sus fisierele din r telefon si nici nu il vede sa dau connect

Aplexw spunea...

e bestial tutorialul , imi plac foarte mult temele , problema e ca sunt prea multe si nu ma pot decide care sa o folosesc =)). cred ca v-oi ramana la tema ultimate http://www.youtube.com/watch?v=HFZRI94EuWc .

PS: Daca te-as cunoaste ti-as da o un vin pentru tutorial si pentru teme....

zeuakazeus spunea...

Am si eu o problema cu LG`u KU990,calculatorul nu`l recunoste,orice am incercat,update la driver,dezzactivare si recautare,nimic.o salutie ceva?

Anonim spunea...

ceau ma poate si pe cineva mine cum sau de unde sa iau programu de istalarea temelor plz

Anonim spunea...

Salut man te rog ma ajuti si pe mn nu`j ce am facut si imi apare si mie chestia aia cu galben si scrie refreshing am intrat sa intru in EFS da nu merge ma poti contacta la id meu :just.me1123@yahoo.com sau lasami uh un id ms

rooby spunea...

Imi spui si mie te rog ce pot sa fac?....am incercat tutorialu (dupa ce am reusit sa instalez teme de pe altu) si imi apare imaginea galbena cu refreshing....nush ce are de cand am redenumit folderul ToTO imi aprea...si am incercat si cu backul tau si cu al meu si nu merge :(( cred ca l-am stricat..am vreo sansa sa mai mearga?

Anonim spunea...

am o intrebare...folosesti cablu USB?...eu am avut un telefon LG KP501 Cookie si am cablu de la el...acum am LG KU990 dar nu merge...il bag in PC si in tel...si nu apare nimik....stii cumva ce se intampla?

Anonim spunea...

am un lg ku990i si nu stiu cum sa pun filme pe el!am vazut ca are divx pe el dar tot nu stiu cum sa-i pun filme ca sa-i mearga?

crazy_wolf_ionutz@yahoo.com spunea...

Salut te rog foarte mult daka ma poti ajuta... am nevoie de firmware v10d .. si nu il gasesc...
originalul firmware..:((:( daka ma poti ajuta baga id meu de mesenger : crazy_wolf_ionutz , multumesc! O zi buna !

Anonim spunea...

Salut!Citeam si eu pe aici, dar am o intrebare...
La telefoanele Sony Ericsson te pricepi cumva?Caut un cod sau ceva de unde pot mari volumul difuzorului pentru ca abea se aude(Din setari e pus pe volum maxim) mai ales cand sunt undeva unde e ceva zgomot nici nu aud telefonul cand suna, bine macar ca vibreaza
P.S. Telefonul e Sony Ericsson k770i.
O seara buna.

Anonim spunea...

...imi poti spune si mie cum sa fac sa imi gaseasca telefonul cand dau connect?nu se intampla nimic

Anonim spunea...

Merge si pe lG KU990i?

Anonim spunea...

voua va merge blitzu ?

Dey spunea...

mie nu mi-a mers :( telefoane de cacat :| de ce naiba nu au facut asta din fabrica :(

Anonim spunea...

salut am incercat si eu chestia asta si acum are ecranu galben cine ma poate ajuta . ionut20_yo2010 id meu

Anonim spunea...

si eu de unde deschid fisierul firmware si folderele unde le fac pe pc??? si la ce trb sa conectez tel la net sau la pc prin cablu de date x(

Anonim spunea...

salut, stiu ca e vechi rau postul si am intarziat cu cativa ani, dar am nevoie sa ma ajuti cu ceva. Am facut back'up, am facut o tampenie si am sters LGAPP din tel. Bun, cu back'upul de pe pc am incercat sa repun fisierele si copiaza absolut tot in afara de PXO (toate fisierele de acolo dau eroare). Am redenumit chiar si asa inapoi din TOTO in LGAPP si tel merge..cel putin asa pare. Ce contine mai exact fisierul ala de nu'mi da voie sa copiez?

Anonim spunea...

salut...am o problema ...am bagat temele merge perfect....dar la un momenta dat am bagat si alte teme pe tel ca si tema htc miam bagat o gramada ...dar am bagat si o tema kare imi facea "fitze" :) shi am bagat backup-ul ...a mers tot perfec...am bagat iar temele kum zice in tutorial ... mers perfect shi de data asta...... dar vr sami scot temele ..sa fie telu ca al inceput..am bagat backup-ul ..shi ...surpriza ...pe la vreo 60=70% imi da eroare... cv eroare ..28...sau asa cv.........plzzz....cv helpp. plzzzzz raman recunoscator pe viatza :D

Anonim spunea...

salut m-am apucat azi sa imi pun teme pe el , am facut backup si acum nu gasesc pe net theme manager ... mi-l poti da si mie ?

IonelXp spunea...

a nevoie de un backup sau firmware pentru ku990i ms

Anonim spunea...

salut poti sa imi lasi si mie id u '???sa vb cu tine

Anonim spunea...

faraa calbu nu se poate adica fara cablud de date.?

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   401 – 448 din 448   Mai noi› Cele mai noi»
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu