luni, 28 decembrie 2009

Garmin Romania R.o.a.d 2009 10.3.02 full + update unlocked

M-am hotarat sa pun pe blog si ROAD 2009 Garmin pentru oricare dintre versiunile PC/UIQ3/S60.
Harta este gata deblocata, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa downloadati fisierul si sa il copiati in folderul Garmin de pe PDA/PNA/PC/MOBIL vostru.

Harta Romaniei 2009 se gaseste => ROAD 2009 10.3.02

Softul Garmin pentru sistemul de operara Symbian S60 => GARMIN V4.10.60 S60

Softul Garmin pentru sistemul de operare Symbian UIQ3 => GARMIN V5.00.20 UIQ3

85 comentarii:

Anonim spunea...

linkul pt harta ro ad 2009 nu e bun.

Unknown spunea...

Linklu e foarte bun, nush ce ai dat tu pe-acolo, is 200 de descarcari de pe el. Merge, acuma l-am testat. o zi buna

Anonim spunea...

salut Dr Cipry,
As vrea sa ma ajuti si pe mine cu un sfat:
am un GPS Garmin 205W cu soft si harta ROAD 2008 10.3.01 achizitionat din magazin.
GPS-ul merge ok, insa vreau:
- sa fac upgrade la harta si sa-i pun harta ROAD 2009 10.3.0.2 downloadata de la tine;
- sa pun pe un card de memorie SD de 2 Gb harta full Europe downloadata de pe torenti;
- sa fac cumva cand merg cu masina sa-mi stea afisate pe ecranul GPS intersectiile pe care urmeaza sa intru;
- sa fac cumva sa-mi afiseze si la mine pe GPS Garmin limita de viteza cand merg cu masina(cand depasesc viteza legala).
Multumesc anticipat.
Nota:
Harta pe care ai postat-o se poate descarca cu succes de pe site.

Anonim spunea...

Completare la ce-am scris mai sus:
Vreau sa ma ajuti (sa ma inveti) cum sa fac si ce pasi trebuie sa realizez pentru a-mi reusi operatiile de mai sus. Ma chinuiesc de o saptamana si nu reusesc.

Anonim spunea...

salut.
am descarcat harta.
acum ce trebuie sa fac, sterg harta veche(2008) din folderul GPS-ului Garmin si copiez harta noua(2009) in locul hartii vechi si atat ? Harta asta merge fara cod, cheie, sau ce trebuie sa mai fac ?

Unknown spunea...

Pentru Anonim din 12 ianuarie 2010, 12:13 -> am scris clar in tutorial cum se pune harta.Doar trebuie copiata in folderul Garmin ca este activata pentru orice model

Unknown spunea...

La primele 2 intrebari iti pot raspunde la restu cauta pe net.Eu nu mai folosesc GARMIN, folosesc iGO, mi se pare net superior multor soft-uri.Harta se copiaza in folderul GARMIN de pe card inlocuinduse cu cea care exista la momentul actual, harta e deblocata si poate fi utilizata cu orice soft GARMIN.Ca sa te muti pe un card mai mare cipiezi tot ce ai pe cardul vechi pe noul card, + hartile noi pe care le-ai downloadat.Just that.o zi buna

Anonim spunea...

Multumesc Dr. Cipry pentru raspuns. Acum incep sa inteleg. Daca nu te superi, as mai aveo o intrebare: ai cumva si harta full Europe 2010 deblocata ?
Nicu.

Unknown spunea...

Nop, sorry, nush daca a aparut inca...

Anonim spunea...

acum incerc sa setez harta road 2009 dupa specificatiile tale. Am obervat ca marimea hartii din 2009(harta ta deblocata) este mai mica decat cea originala de pe garminul meu (road 2008). Copierea hartii 2009 se face dand copy/paste peste cea din 2008 (cu yes to all) sau se inlocuiesc hartire prin stergerea primei si copierea celei de-a doua ?
Nicu.

Anonim spunea...

Am descarcat harta Europei (full unlocked)de pe demonoid torent(1,6 Gb) si are si un ID intr-un fisier separat. Imi trebuie cumva programul garmin key generate si salvarea codului generat intr-un fisier notepad denumit SW.unl care il pun in fisierul garmin langa harta europei ? CE varianta de garmin key sa folosesc, poti posta (incarca pe site) unul bun ?
multumesc, nicu.

Unknown spunea...

1. Vezi ca poti sa iti treci numele in loc de "Anonim" ca sa nu-l treci la sfarsit.
2.BMW-urile din "95 la 200 cp consum de 11-12L, cele noi la 200 cp consum de 8-9 L.Asa si u hartile astea, la iGO de exemplu harta din 2008 avea 19 MB si asta din 2009 are 17 mb, diferenta de 2 mb si e mult mai detaliata cea din 2009...deci cam asta-i cu marimile, sa fie cat mai mici si mai bune, credk asta-i idealu.
3.Oricare metoda o alegi ca sa copiezi harta, ori o stergi pe calalta si copiezi cea noua, ori o copiezi si o inlocuiesti dand yes e acelasi lucru.
Nush sa-ti spun referitor la garmin key...sorry

nicu spunea...

Multumesc pentru raspuns. Simplu si la obiect. Respect.

nicu spunea...

Daca tot te-am intrebat de una si alta, macar sa ai de ce sa te superi la mine. Eu am un GPS Garmin cu soft si harta Road 2008 preinstalate. Buun, am facut backup la acestea si le-am reinstalat pe un card SD de 2Gb. Am descarcat harta ta (2009) pe calculator, am copiat aceasta harta(road 2009) in fisierul garmin de pe SD card urmand instructiunile tale. Buun. Problema este acum am soft cu harta 2008 pe GPS si soft cu harta 2009 pe SD cardul care este introdus in GPS. Am plecat astazi cu masina vreo 40 km si n-am sesizat nici o diferenta. Ce vreau eu sa mai stiu daca ma poti ajuta: vreau sa stiu daca acum in situatia mea GPS-ul merge pe SD card (cu road 2009) sau pe softul din memoria GPS (cu ROAD 2008) ? Ce trebuie sa fac sa pot comuta pe unul sau altul (sau macar sa stiu ca merg pe road 2009)?

Unknown spunea...

Bun, deci...pleaca Garmin-ul,apasa pe "cheia" aia (scule) si cauta "organiz.My Data", intra acolo si dai pe "seturi harti". Acolo o sa iti arate exact locul de unde softul Garmin citeste harta la "harti detaliate". Deci exact in acelasi folder trrebuie sa pui harta.Sper ca m-am facut inteles. Nu e nici un suparare, deaia am facut tutorialul sa rezolvam problemele :)

nicu spunea...

Calea la mine este:
Garmin - Setup - Map - Info Map - ROAD 2008 (la harta veche). Harta noua de pe cardul SD nu o gaseste pe display. Probabil ca mai trebuie setat ceva sau instalat. Aceasta cale de pe dysplay-ul GPS nu o gasesc insa in interiorul softului Garmin(prin cuplarea GPS la calculator). Ce arezi ca mai terbuie facut ?

nicu spunea...

am inlocuit harta road 2008 din gps cu harta ta roaad 2009.Vad ca nu sunt probleme deocamdata. Cu cardul SD am renuntat la proiect pentru ca nu-mi apare nimic prin setarile GPS referitor la card. Azi testez din nou harta ta. Bafta multa.
Totusi nu inteleg de ce la Garmin 205 nu se pot face setari astfel incat sa pot inlocui softul si cardul din GPS cu cel din cardul SD. Ma gandesc ca totusi trebuie sa existe o solutie, devreme ce exista pe piata si se comercializeaza harti pe card SD cu licenta (cu toata europa de exemplu sau numai romania). Problabil este un program care instaleaza in card sau poate si in gps hartile. Nu cumva nu trebuia sa copiez harta ta road 2009 cu "copy-paste" in card sau gps, cvi poate trebuia sa bag harta cu vreun program de instalare (ca de exemplu Mapsource).Tu ce zici ?

Anonim spunea...

Dr. Cypri, nu inteleg de ce de cate ori deschid aceasta pagina imi apare un virus de reclama pe display ???

Unknown spunea...

Am instalat pe telefon GarminMobileXT.sis asa cum scrie in read me dar cind dau sa deschida aplicatia nu o deschide. Stie cineva de ce?. Am un nokia navigator 6210


Multumesc

nicu spunea...

Harta Road 2009 a Romaniei este mai buna si mai completa decat harta Road 2008, insa este mai slabuta la capitolul grafica decat cea veche. De aceea harta veche are dimensiunea mai mica decat cea noua. De mers, merge brici si fara probleme. In setari softul vede harta 2009 ca pe cea din 2008 cu licenta(doar ca setare). Nu am reusit insa sa rezolv problema instalarii altei harti pe ardul SD, poti instala pe card orice, dar softul garminului 205w nu vede decat o singura harta, oricate si orice as face. Recunoaste cardul SD doar pentru pozele jpeg de pe el, doar atat.

nicu spunea...

harta noua road 2009 vede toate giratoriile, stradute noi, hoteluri, etc si alte modificari noi fata de cea din 2008, insa stradutele anexe nu mai sunt viu colorate ca la cea veche, ci cam tote sunt in gri, fapt cam neplacut si cam prost pentru orientarea in spatiul hartii. Harta noua 2009 nu vede limitele de viteza la fel ca cea din 2008. Stie cineva, se poate pune soft de garmin 255w pe un garmin 205w ? E compatibil, a mai incercat cineva ?

nicu spunea...

sau se poate pune IGO 8 sau alta harta mai buna care se foloseste pe MIO sau altceva pe garmin ? Sunt compatibile cu softul garmin ?

Unknown spunea...

am si eu o intrebare :) e prima data cand folosesc garmin pe un nokia5800, am instalat programul, am copiat imaginea in folderul garmin/ si cand pornesc programelu imi arata doar basemap, cum setez harta romaniei?
tnx Cosmin

paul cristian spunea...

multumesc merge foarte bine !!! l-am copiat direct in aparat nuvi:265w

Anonim spunea...

MERSI MULT A MERS PERFECT

Anonim spunea...

salut,imi poti spune de ce pe n96 harta nu merge am copiat o in folderu garmin dar in prog scrie no map.ps pe n95 8gb merge perfect.mersi anticipat

Anonim spunea...

salut. de unde pot lua si eu harta full europa igo8? ms

Anonim spunea...

Am un garmin nuvi 660 , din ce am citit mai sus am inteles ca e bun si ptr gps-ul meu nu doar ptr telefoane,corect dr cypri?

Cosmin spunea...

Am copiat in nokia n78 harta noua, pare totul in regula, vad harta, pot cauta adrese...etc.
Singura chestie care oricum nu e deranjanta e ca atunci cand vrei sa vezi ce harti ai instalate softul spune ca e tot aia veche 2008 de 413 mega.
Multumesc Cipry

Unknown spunea...

SAL ADIKA FAMA SA INTELEG O HARTA MAI NOUA SA AIBA MAI PITUN CA UN A MAI VECHE AU NU CRED E CV NASPA CUM ITI EXOLICI CA ROAD 2008 ARE APROX450 MB SI A TA CARE E 2009 MAI PUTIN ???

Unknown spunea...

Daca ati fi citit pe net ati fi vazut ca Road 2009 este de fapt o versiune de Road 2008 doar cu mici adaugiri. Harta de baza este tot road 2008, nu s-au scos harta noua ci s-au adaugat cateva trasee. Asta e diferenta intre Road 2008 si Road 2009, desi este vazuta tot ca Road 2008. In schimb daca mergi cu masina si urmaresti paralel hartile pe 2 dispozitive aceasta este mai detaliata la nivel de drumuri fata de 2008.

costi spunea...

salut
as vrea sa instalez road 2009 pe un sistem de navigatie pentru ambarcatiuni garmin 526 s.
ma poti ajuta cu un sfat?
multumesc

costi spunea...

salut
as vrea sa instalez road 2009 pe un sistem de navigatie pentru ambarcatiuni garmin526s.
ma poti ajuta cu un sfat?
multumesc

mihaitza11 spunea...

Modificari intre v3.01 si v3.02
Pe langa corectii ,introduceri si alte completari s-au mai facut si altele modificari care au influentat micsorarea spatiului ocupat

105.
-- sters doua lacuri care nu mai exista in marginea Galatiului
213Revizuit integral Galati (L35-093). (13.07.2009) Eliminat de acolo toate poligoanele de la OpenStreetMaps si toate punctele deduse de Vasile Craciunescu pe baza acestora. Refacut orasul de la zero.
-sters o linie de tren de pe faleza Dunarii
-sters printre blocuri peste 50 de scurte portiuni de strazi si alei care nu exista
224. Rezolvat o intrerupere in coltul N-V al plansei L35-101. (Bogdan Condurateanu)
229. Revizuit interfata grafica la ROAD2008 si facut urmatoarele schimbari :
1. facut vizibile drumurile nationale pe nivelul 5 de detaliu al hartii ;
2. scazut nivelul de importanta la LANDMARK si TOWER la nivelul 2 de la nivelul 3 ;
3. crescut nivelul de vizibilitate al oraselor mici de 10K si 20k la nivelul 3 si al oraselor de 200K si 100K la nivelul 5 ;
4. renuntat la toate TYP-izarile pentru toate drumurile de tip COLLECTOR, RESIDENTIAL, ARTERIAL, OTHER_HWY, PRINCIPAL_HWY si INTERSTATE_HWY. Aceste TYP-izari cauzeaza probleme pe versiunile noi de software ale navigatoarelor noi de la Garmin (cum ar fi v2.40 la Nuvi 1350), unde drumurile se afiseaza ingrosate distorsionat si se produc blocari in navigatie. In acest fel harta ROAD2008 va arata, cel putin din punct de vedere al retelei de drumuri, ca cea din City Navigator Europe ;
5. eliminat transparenta la suprafetele de padure de tip foioase si conifere. In felul acesta se imbunatateste vizualizarea drumurilor care trec prin aceste zone ;
6. introdus mai multe tipuri noi de puncte : habitat amfibieni, birdwatching, parcuri caini, skate park, bulevard umbrit, festivaluri de muzica clasica, de jazz, de teatru, concursuri de gatit, luna Bucurestiului, festivalul berii, ziua copilului, Pastele la romani, etc. si facut vizibile doar pe nivelul cel mai mare de detaliu : 1. Reclasificat apoi toate punctele care se puteau clasifica conform acestor categorii;
7. recompilat harta integral.
293. Scos din harta niste terase din parcul IOR din Bucuresti (L35-125) care nu mai exista. Multumiri lui Dorin Dragos pentru date si observatii.
309. Dezabilitat temporar atentionarile vocale speciale in K35-010. Se pare ca introducerea lor interfereaza cu functionarea normala a restrictiilor de manevra. Le vom reintroduce cand Garmin va corecta problema la compilatorul MPC v6.0, CARE ESTE RESPONSABIL PENTRU ACESTE ERORI. Daca solutia se confirma, vom dezabilita temporar toate avertizarile vocale speciale introduse pana acum…
si pe langa acestea sau mai sters ceva spatii sau depozite de printr-un port al judetului Constanta

deci nici tu nu ai citit ci doar ti-ai aruncat privirea pe peste text

mihaitza11 spunea...

si pe langa toate acestea e varza in majoritaea oraselor la sensuri unice
mai bine nu bagau chiar tot felul de puncte de interescare multe nu au nici un interes si sa faca mai "usoara " harta.
defecte majore
224. Rezolvat o intrerupere in coltul N-V al plansei L35-101. (Bogdan Condurateanu)
iar daca vrei sa iesi prin vama bors de langa oradea, te deviaza mai pe la sud cu 50km prin o micuta vama de langa salonta

Unknown spunea...

sal am si eu un nokia 5230 cu Sistem de operare Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5

si nu-mi merge instalat. vreau sa stiu daca este compatibil cu telefonul meu sa stiu daca mai incerc.

Anonim spunea...

Chiar nu merge linkul, ca cica e fisier indisponibil........pacat

Anonim spunea...

Merge foarte bine si este foarte usor de pus trebuie doar sa faceti cum scrie ... merge pe orice garmin nuvi . Multumim doctore

Anonim spunea...

Am un Mio Moov 500 este deblocat sînt foarte mulțumit de el merge cu igo dar aș dori să încerc și Garminul cum merge dar nu știu să-l instalez vă rog frumos dacă mă pute-ți ajuta.Vă mulțumesc!

Anonim spunea...

bravo merge brici pe garmin 255w.ca sa intind coarda un pic...cum pot sa bag europa de est full pe card si de unde sa iau moaca si deblocat cum am facut si cu road 2009 de la baiatul de treaba care la pus?.multumesc

Anonim spunea...

pai si pana la urma pentru un Nokia N82 care este ultima versiune de garmin ce se poate folosi si ultima harta a romaniei ? ceva linkuri sau cine le poate transmite prin www.transfer.ro ......ultimul POI cu cele mai updatate camere si radare.
Asteptam raspunsuri.

Anonim spunea...

buna ziua, acest soft este si cu voce in limba romana?

Anonim spunea...

o intrebare....pe un GPS Garmin 1350 pot sa instalez iGO?

Unknown spunea...

Dap softul are si limba romana.
Referitor la Garmin 1350 nush ce sa va spun, in principiu daca este PDA sau PNA se poate ionstala IGO pe el. Deobicei toate au instalate Windows Mobile CE 5.0 sau 6.0 pe care poti instala orice.Daca Garminu tau are sistem de operare propriu nu se poate instala.

O zi buna

Anonim spunea...

Road 2009 ca am descarcat funtionase si pe garmin nuvi 1490T? sunt italian care merge in romania fie care an..scuse pentru limba romana.
multumesc...W Romania
Eugenio Italia

Anonim spunea...

Pentru un Garmin Nuvi 1350 faceti un folder cu numele "Map" - fara ghilimele,pe acelasi nivel cu folderul "Garmin" - si puneti harta acolo. Daca puneti harta in folderul "Garmin" nu va fi recunoscuta.

O zi buna!

sman spunea...

pentru mac se gaseste soft cu road ?

Anonim spunea...

Merge Perfect ! Mersi
Saru'mana !

Cristi spunea...

"sal am si eu un nokia 5230 cu Sistem de operare Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5"

La tipul asta de nokia instalarea e un pic mai pretentioasa. Uite cum l-am instalat eu:
1. Am descarcat kiturile garmin mobilext 5.00.50(stand allone) si 5.00.60tw.
2. Am copiat kitul 5.00.50 si am instalat fisierul *.sis din radacina cardului.(Daca nu folosesti telefonul landscape poti sa te opresti aici si sa adaugi sw.unl si hartile).
3. Din kitul 5.00.60tw am luat doar fisierul *.sis din radacina si l-am instalat in telefon(corecteaza "dublarea hartii" la intoarcerea telefonului pe lat).
4. Editat fisierul sw.unl, si adaugat hartile din mapsource(am varianta cumparata de RO A. D. 2008 si update-ul 2009 10.3.02)

Merge, dar, softul mai da blocaje uneori, consuma bateria telefonului in 2 ore asa ca trebuie si incarcator de masina daca vrei sa-l folosesti ca gps, daca suna telefonul, se intrerupe navigatia si trebuie repornita. Cum am un gps mio moov 330 plus, asta nu il folosesc prea des. L-am instalat pe telefon doar sa vad cum merge si ce poate(nu l-am utilizat prea des).

Anonim spunea...

salutare,am un garmin nuvi 1350,nu locuiesc an romania,nu citeste toate strazile ceea ce mi se pare foarte curios,ce si cum trebuie sa fac pentru o updatare a hartilor? va multumesc

marius spunea...

de unde iau si eu road europa full nu doar romania ??? am nevoie de ea pt it, sp,etc 2008,2009 sau 2010 ????

Anonim spunea...

nu porneste downloadul hartii poate cineva sa puna harta pe rapidshare sau altundeva unde sa se poata lua rapid?

Anonim spunea...

am eu harta europei 2011.10 pt.garmin dar nu stiu cum sa o pun pe net. daca ma ajuta cineva lasati id de mess. s-au va dau link-ul. dar e in spaniola

COSMINPH spunea...

SALUT AM O MARE RUGAMINTE E URGENT.AM UN GPS GARMIN 3760T,LUAT DIN ANGLIA SI NU AM HARTA INTREAGA A ROMANIEI,MAI EXACT NU-MI RECUNOASTE ORASELE MICI(STRAZILE-ZIcE: MAP NOT FOUND ex:oras: mizil strada eroilor ).ce pot face???coditzu_cosmin@yahoo.com

Anonim spunea...

de ce nu raspunzi la nici o intrebare referitoare la 6210 nav?

Unknown spunea...

Pentru ca nu stiu sa raspund la respectiva intrebare, nu sunt guru. Am pus ce am gasit free pe net, mai greu sau mai usor, am oferit explicatii de baza, restul tine de intuitia ta si de cand de bine iti cunosti terminalul. In principiu e la fel ca la toate cu mici modificari. Ce am stiut am spus, daca urmaresti prin comenturi mai sus gasesti raspunsuri ale altor utilizator care au ajutat la solutionarea unor probleme (le multumesc pe aceasta cale)

Anonim spunea...

am pus intrebarea respectiva deoarece nu reusesc sa trec de pasul trei la instalare de citeva zile pe un 6210nav

Marius Grigoraș spunea...

Salutare,

Sunt un începător în ale GPS-urilor și ca urmare caut sfaturi și ceva ajutor pe la cei mai experimentați.Nu demult am achizitionat un Garmin Colorado 300, o jucarică mai mult pentru iubitorii de plimbari în natură, dar care face față cu succes și la navigația rutieră.

Ai cunoștință de existența unei hărti topo pentru România?La fel cum este ROAD 2009/2010 există și o variantă topo?

Cunoști vreun site ,în limba romană,de pe care mă pot informa mai bine cum să folosesc jucărica pe care am achizitionat-o?Un site cu tutoriale.

Anonim spunea...

Salut.Am un Samsung C2566 si vreau sa imi pun pe el gps-ul. am incercat o varianta de garmin care am citit pe forumuri ca merge dar nu am reusit. Am citit la tine pe site ca tu folosesti IGO. nu este vreo varianta care sa mearga pe modelul meu de samsung? si daca da de unde sa o iau. ajuta-ma ca deja am peri albi de cind caut :))).Nici nu prea ma pricep la ele, sint pt mine ca limba rusa :)))

Unknown spunea...

Nu stiu modelul tau...banuiesc ca are symbian...caute pe site garmin pentru symbian si incearca cu acela.

Anonim spunea...

Nu are symbian, are windows mobile 6

Unknown spunea...

Pentru Windows mobile nu am postat nici un tutorial.
Am unu postat pentru android (xperia x10) daca cauti...s-ar putea sa fie compatibil desi...nu stiu ce sa zic...uitate si vezi.

ionut spunea...

la mine nu imi deschide fisierul .img nu se deschide...am Mac...

Anonim spunea...

Am un Garmin Nuvi 300 si nu stiu ce fel de soft sa-i instalez. Ma puteti ajuta?
Si m-ar mai interesa si o harta europei full daca se poate.

Anonim spunea...

Salutare Doctore de harti garmin

Am s eu un GPS GARMIN 250 NUWI si nu am actualizat hartile de ceva timp adica din 2007 anul in care l-am cumparat.Poti sa imi dai si mie u ajutor si sa imi spui ce varianta sa descarc pentru cea ce imi trebue mie.
Multumesc mult

Anonim spunea...

functioneaza bine. mi-a fost de ajutor. multumesc

Anonim spunea...

de ce road 2008 are mai multi MB decat 2009 care vad ca e mai mic ???

Florin spunea...

@Anonim Este o conspiratie. virusuri si muzica techno :)) .
Te-ai obosit sa citesti comentariile ?

Sau esti un plangator si un mi-se-pare ca patologic.
Nu meriti rabdarea unui raspuns

Anonim spunea...

salut! am un garmin 265 nuvi unde copiez harta pe card sau in memoria lui ? in ambele medii de stocare nu este nici un fisier cu numele "GMAPSUPP" cum ar trebui sa fie si sa'l inlocuiesc... ce sa fac ?

Anonim spunea...

salut!harta canadei se poate gasi gratis?pentru a merge in canada de ex.trebuie copiata harta in folderu garmin al aparatului sau trebuiesc facute anumite setari? multumesc!

Anonim spunea...

Salut am si eu o problema cu harta garmin... am instalat garmin am pus si harta dar problema este ca daca caut o localitate mai mica de exemplu prundeni (este in judetul Valcea) imi apare Prundeni din Bucuresti. ce este in neregula???

Gabi spunea...

Salut,
Am pus si eu pe un Garmin Nuvi 1440 harta ROAD 2009 v3.2. De la momentul instalarii aparatul a inceput sa imi faca figuri, in sensul ca se inchide singur la intervale de cca 15 min sau uneori recalculeaza foarte greu. Cand folosesc Europe NT 2012.10 nu am nicio problema cu el, dar pt Romania harta asta e f slaba, nu ma ajuta. Am setat harta pe detalii minime, am facut si o resetare a aparatului, dar nimic. Precizez ca am instalata ultima versiune de firmware pt tipul meu de aparat, respectiv 5.40. Aparatul este un model destul de nou, cred ca dpv hardware poate suporta ROAD 2009. Aveti idee daca ROAD 2009 poate cauza probleme pe anumite dispozitive GPS?

tibianto spunea...

Spune-mi te rog daca merge pe Nokia 500 Mobil !!

Anonim spunea...

am un nuvi 2540 ,doresc sa stiu daca road 2009 are si harta deltei,multam

Anonim spunea...

cu ce sa desfac *.img ,ptr.ca nu reusesc

Dr.Cipry spunea...

Nu vad de ce vrei sa desfaci *img, ala nu se dezarhiveaza, ramane asa cum e !

Anonim spunea...

Sunt in mare dificultate si am mare nevoie de ajutor.Am tot umblat prin GPS-ul meu(garmin611 nuvi)si am reusit sa decalibrez touch scree-nul(cand ating ecranul in dreapta el crede ca este atins in stanga}Dupa cum ai sesizat sunt un novice in materie.rog daca cineva ma poate ajuta
fac mare cinste.cristiminca31@yahoo.com

Anonim spunea...

sall te rog imi zici si mie cum pot descarca road-ul?

lilian spunea...

sal daca poti sami raspunzi si mie la o intrebare.am achizitionat ieri un garmin nuvi 1440 si as vrea sa stiu 2 lucruri.1.daca pot pune pe el windows mobile si 2 daca pot oune harti de igo pe el.daca da daca poti sa mi dai o idee cum mersi ptr timpul acordat

Anonim spunea...

Sal,multumesc anticipat pentru faptul ca incerci sa ne ajuti (sa facem singuri ce in "oras" ne-ar costa 50 ron sau poate mai mult)...dar este vorba si de ambitia de a rezolva aproape singur problema.Am si eu cateva intrebari am un Garmin Nuvi200w si vreau sa pun si eu ultimele harti (EU si RO)am inteles ca RO 2009 este ultimul(acum il trag de pe net),nu a aparut inca 2011? Pentru Eu ce ma sfatuiesti sa iau (pana acum am avut road2008 pentru RO si Europa 2010 ...O alta intrebare la acest model de GPS pot pune IGO ..pare mai complex ..multumesc anticipat.

Anonim spunea...

Sal,multumesc anticipat pentru faptul ca incerci sa ne ajuti (sa facem singuri ce in "oras" ne-ar costa 50 ron sau poate mai mult)...dar este vorba si de ambitia de a rezolva aproape singur problema.Am si eu cateva intrebari am un Garmin Nuvi200w si vreau sa pun si eu ultimele harti (EU si RO)am inteles ca RO 2009 este ultimul(acum il trag de pe net),nu a aparut inca 2011? Pentru Eu ce ma sfatuiesti sa iau (pana acum am avut road2008 pentru RO si Europa 2010 ...O alta intrebare la acest model de GPS pot pune IGO ..pare mai complex ..multumesc anticipat.

Anonim spunea...

Dan

Astept sa-mi vina un Garmin Dakota 20.Aceasta harta e compatibile pt el?Aceasta harta se foloseste pt off-road?Multumesc!

Unknown spunea...

Salut. Ms mult de tot, mi-ai salvat ziua..

Unknown spunea...

salutare...
imi da eroare de reta sta cum se rezolva? ca nu reusesc sa iau fishierul

Anonim spunea...

Buna ziua,am un garmin nuvi 200 si vreau sa stiu daca harta romaniei 2008 merge instalata pe card-ul sd.va multumesc.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu