marți, 8 decembrie 2009

Complex Studentesc Timisoara - o dezordine totala

Nush de ce am senzatia ca in ultimul timp complexul studentesc care in primul an mi se parea "super tare" a ajuns ca o groapa de gunoi sau chiar mai rau.
Sapaturi peste sapaturi, "mocirla" cat cuprinde de nu-ti vine sa iesi din casa decat cu cizmele in caz ca ploua.Si ca si cum asta nu ar fi tot aleea Studentilor e plina de cersetori de la mic la mare, caini si alte cele...masini parcate fiecare pe unde poate. Referitor la masini, urasc idiotii aia de taximetristi care stau intre "Pret a mange" si "Trandafiru".Niciodata nu i-am suportat si ma intreb cum de le da drept sa stationeze acolo, trebuie sa te furisezi printre ei si sa le stergi aripile si alte cele...si sa nu mai vorbim de parcarea de la caminul 10 (eu stau in caminul 10), daca parchezi masina in  fata tot timpul esti blocat de masinile de aprovizionare de la Retro si cand vrei sa iesi nu vreau sa plece pana nu gata de descarcat.Am fost nevoit sa sun la cei care ridica masini ca sa ma lase sa ies din parcare.In fine, trecem peste asta si revenim la noroiul care ne umple vietile de studenti.Parcarea caminului 17, o parcare prin care treci (ma refer la cei ce stau in caminele 9,10,11,13,14,17) fie ca vrei fie ca nu vrei ca sa mergi la facultate, si care nu are nici macar un petec de asfalt in ea, zici ca esti pe aratura, balti, "china" framantata in piciaore si alte cele, destul sa ajungi la scoala umplut pana in gat.
Care e solutia ? Nimeni nu face nimica, decat sapa pentru de toate si nu se mai astupa. Nevoia de a avea caldura (luna octombrie nu a fost caldura in 10,11,13,14 din cauza unei tevi sparte) a adus cu el strazi mai pline de noroi ca inainte.
Ce e de facut la chestia asta, nu asa arata Complexul studentesc Timisoara in generatiile trecute.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu