joi, 7 mai 2009

Instaleaza teme pe LG KU990

Aceste este un tutorial mai amplu in care va voi explica pas cu pas cum sa instalati teme pe telefonul vostru. L-am facu la mine pe telfon si merge super bine.Nu ma fac raspunzator in caz ca stricati ceva si nu aveti backup facut.De aceea in prima parte facem backup (si va voi arata cum) la fisierele de firmware din telefon. Pentru toate operatiunile ce urmeaza aveti nevoie de un program EFS MEDIA BUILDER , iar mai tarziu de teme (theme manager3.2 - ultima versiune azi 08.05.09).Deci sa incepem:

BACKUP:

-in primul rand creati pe desktop un folder la care ii dati numele LGAPP
-acuma deschideti programul EFS, fara sa conectati telefonul; vedeti o fereastra goala cu un buton in partea de sus "explore" pe care apasati.
-va aparea o fereastra mai mica pe care apasati cancel.
-fereastra voastra s-a impartit acuma in 4 ferestre mai mici; in partea stanga jos aveti folderele din pc, iar in partea de stanga sus aveti folderele din telefon odata ce acesta va fi conectat.
-in partea de stanga jos cautati folderul LGAPP care tocmai l-ati creat pe desktop si dati click pe el astfel in cat sa fie selectat si in partea dreapta jos sa nu fie nici un fisier.
-acuma puneti telefonul in "data mode" mergand in setari->setari telefon->conectivitate->mod de conectare USB->data mode;reveniti la ecranul principal.
-acuma in EFS inchideti prima fereastra astfel incat sa ajungeti in ecranul principal acolo unde se afla butonul "explore"; apasati "explore" din nou si va va aparea din nou fereastra mica.
-acuma conectati telefonul la pc si veti avea 3 secunde ca sa marcati casuta cu telefonul vostru si sa dati connect in partea dreapta jos.Daca va va zice ceva de porturi dati disconnect si iarasi marcati casuta si dati connect totul in 3 secunde.
-odata conectati veti vedea in partea stanga sus fisierele telefonului.
-asigurati-va ca in partea stanga jos este selectat tot folderul LGAPP care l-ati selectat mai devreme; daca nu e selectat, selectati-l.
-in partea dreapta sus dati click dreapta pe LGAPP apoi rename si dati-i numele TOTO.
-acuma dati click dreapta pe TOTO si dati refresh
-acuma apasati butonul DISCONNECT care se alfa sub fereasta stanga sus.
-conectati iarasi telefonul cum v-am explicat mai sus.
-acuma asigurati-va iarasi ca in stanga jos este selectat foldeul LGAPP, mergeti in dreapta sus si dati click dreapta pe TOTO si selectati optiunea "read".
-acuma programul va face backup la fisierele telefonului(vor fi copiate in folderul de pe desktop); dureaza aproximativ 40 minute timp in care nu umblati la nimica la telefon si il lasati sa isi faca treaba.
-dupa ce s-a terminat de copiat puneti intr-un loc sigur folderul de pe desktop in caz ca aveti nevoie de el sa puteti apela la fisierele lui.
-in EFS in drteapta sus dati click dreapta pe TOTO si redenumi-l ca si inainte LGAPP dupa care dati click dreapta pe el si dati refresh apoi disconect.

Instalarea THEME MANAGER:

-deschideti programul EFS, fara sa conectati telefonul; vedeti o fereastra goala cu un buton in partea de sus "explore" pe care apasati.
-va aparea o fereastra mai mica pe care apasati cancel.
-fereastra voastra s-a impartit acuma in 4 ferestre mai mici; in partea stanga jos aveti folderele din pc, iar in partea de stanga sus aveti folderele din telefon odata ce acesta va fi conectat.
-in partea de stanga jos cautati folderul in care se afla "theme manager" care l-ati downloadat si dati click pe el astfel in cat sa fie selectat si in partea dreapta jos sa apara fisierele pe care le contine folderul "theme manager"
-acuma apasati butonul connect si va va aparea iarasi fereastra aceea mica unde veti conecta telefonul ca si mai sus.
-in parea dreapta sus dati dublu click pe LGAPP ca sa il deschideti, apoi MEDIA, iar apoi SWF pe care il deshideti.
-aici veti gasi un folder cu numele "theme" pe care il deschideti; mergeti in fereastra dreapta jos si dati click dreapta pe fisierul "theme_bg2.swf" si dati write.
-in partea de stanga sus dati click pe inapoi pe folderul "swf" care va duce inpoi unde veti vedea in partea dreapta folderul "theme" si restul fisierelor.
-acuma in partea dreapta jos, dati pe click dreapta pe "widget2.swf", "widget4.swf" si "nyx file"
si dati "write"
-dupa ce ati terminat mergeti in casuta din dreapta sus si dati un regresh la LGAPP.
-acuma dati disconnect si telefonul se va restarta.
-acuma puneti telefonul in "mass storange mode" tot asha cum l-ati pus pe "data mode" (e explicat mai sus)
-conectati telefonul la pc, intrati in my computer apoi pe card si copiati direct pe card folderul "Themes" din theme manager.
-dupa ce l-ati copiat dati click dreapta pe el, alegeti proprietati si apoi hide.Ascundeti folderul atat pe el cat si subfolderele.
-acuma deconectati telefonul de la pc si selectati din telefon teme "Silver" apii reintoarceti-va la ecranul principal.
-acum apasati de 2 ori rapid tasta "c" dintre cele 2 taste de apel si va va afisa un meniu cu temele instalate pe care le puteti selecta; ca sa dispara meniul apasati de 2 ori tasta "c" rapid.

DACA VA RAMANE UN ECRAN GALBEN CU "LOADING" ATI UITAT SA REDENUMITI FISIERUL TOTO INAPOI IN LGAPP

PS: daca v-a fost folositor dati si la altii, va astept cu comentarii, intrebari si pareri.M-am hotarat sa pun si fisierul TOTO/LGAPP pentru ca sunt multi care nu isi fac back-up ( cretini !!! )

448 comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   1 – 200 din 448   Mai noi›   Cele mai noi»
Andrei spunea...

Bun tutorialul, mi-a mers perfect.multumim

Unknown spunea...

cu placere :)

Anonim spunea...

Mi-a reusit instalarea, dar dupa ce setez o anumita tema si incerc sa ma joc prin telefon se blocheaza si nu mai pot face nimic.Te rog o solutie daca ai.Multumesc

Unknown spunea...

soryy nush ce sa zic :-??

Anonim spunea...

mersi pentru tutorial.a mers perfect.nu am nicio problema.

Unknown spunea...

ma bucur ca ai reusit, numa bine.

Anonim spunea...

cand mai apar si alte teme?:D e f bun tutorialul. ms:D

Unknown spunea...

Cu placere. Momentan asta e ultima versiune a temelor care exista.Cand o sa apara am sa le pun si aici :) sau am sa dau un link spre ele.

O zi buna

Anonim spunea...

tm 3.2 este de tot rahatu credema cel mai bun este cyl cel cu frame sus stiu telefonul pe de rost ,acum telefonul ma tine 4 zile fata de 1 zi cat ma tinea ,si depunde ce theme pui ,eu am 3 theme cele mai tari care mie unu plac foaret mult si ma chiunui de vreo juma d ean sa caut alta theme si nu gasesc mai bune ca astea ,gasesc dar merg greu sau sant prea complicate PS.themele care le am leam imbunatatit eu ca nu imi placeau deloc

Unknown spunea...

ciudat ca pe mine ma tine tot 4 zile cu temele astea instalate, in fine, fiecare cu cei place. Nu esti obligat sa le folosesti !

Anonim spunea...

de unde ai luat alte theme? alea f bune?:D

Unknown spunea...

temele CYL sunt foarte proaste si merg greu.in schimb iti recomand sa instalezi CYL dar sa folosesti o teme care o instalezi dupaia si care e cea mai cool la ora actuala => HTC Diamond. Am sa fac un tutorial cat de curand despre cum se face. Asa arata telefonul meu la ora actuala : http://www.youtube.com/watch?v=rWKQtcGOScI .Am sa va invat si pe voi cum se face...urmariti blog-ul si abonati-va prin e-mail in partea de sus a lui.

In curand...noua tema revolutionara pt lg ku990

Anonim spunea...

nu imi mar merge blitzul si mi se tot blocheaza telu nus ce sa fac ajutati-ma va rog alida

Unknown spunea...

Pune back-up-ul inapoi pe el si incarca din nou. Sa nu zici ca n-ai facut back-up. Voi chiar nu intelegeti ca va trebuie back-up ?

florin_30 spunea...

salut.de unde iau si eu tema htc diamond?

florin_30 spunea...

am luat tema htc diamond.dar nu merge.cum o instalez?te rog .merci

Unknown spunea...

am sa fac tutorialul detaliat, momentan is ocupat cu sesiunea (examene) sa treaca sesiunea si rezolvam

Anonim spunea...

NU MI-A MERS, AM PUS BACKUP-UL INAPOI , NICI O REACTIE. IMI APAREA DOAR UN ECRAN GALBEN PE CARE SCRIA REFREASHING...... L-AM DUS LA ORANGE :D inca mai am garantie la el. ....a si app am gasit ceva virusi in programele recomandate :)

Unknown spunea...

virusi nu exista, te asigur eu...ecranu galben si refreshing era din cauza ca nu ai renumit la loc fisierul TOTO in LGAPP.Telefonul nu era bulit, trebuia doar sa renumesti fisierul inpoi si sai dai restart la tel...

Anonim spunea...

Cipry daca poti pune un numar de telefon sau o adressa de massanger sa te intreb ceva ca nu imi merge sa urmez toti pasii pe care i-ai scris tu in tutorial

Unknown spunea...

messenger ii pus sus in dreapta site-ului, nr de telefon nu pun ca am patit situaatii neplacute din partea unoara...nu pot sa multumesc p[e toata lumea...o seara buna

adrian spunea...

un tutorial video nu apare:D ca nu prea am curaj sa ma apuc , nu de alta dar sa nu il stric :(

Unknown spunea...

Daca iti faci backup nu prea ai ce sa strici...daca strici pui back-upul inapoi si s-a rezolvat.

adrian spunea...

ms Dr.Cipry de efort!
am reusit :) frumose temele, dar am vz pe net tema HTC Diamond, super frumoasa, astept cu nerabdare un tutorial :D
bafta

Anonim spunea...

vreau si eu un LGAPP v10g org.............pls..am nevoie urgent !!!

Unknown spunea...

Sper sa-ti fie bun asta, altu nu am http://rapidshare.com/files/137841286/KU990-DZ-V10g-APR-30-2008-VDF-FR.dz Bagta

Anonim spunea...

cum pun firmware-ul pe LG ku990......nush cum sa fak cu fisierul acela : KU990-DZ-V10g-APR-30-2008-VDF-FR.dz............cu ce deschid extensia DZ...ms

Unknown spunea...

poi ori ii o imagine virtuala si il deschizi cu magic iso, power iso, daemon tools sau ii un format de winrar si il dezarhivezi.nush sigur ce ii, cauta mai bine pe net :)

Anonim spunea...

wa,daca n-am card ? ce fac ?

Unknown spunea...

iti cumperi card ;)

Anonim spunea...

Knd se fakea back`up mi`a dat eroare...si akum knd aprind telu imi apare o imagine galbena cu refreshing ..ce sa fak ?! ...

Unknown spunea...

Redenumeste inpoi fisierul TOTO in LGAPP si atunci nuti va mai aparea ecranu galben si refreshing.Daca nu reusesti uitata in tutorial in josu paginii tutorialului inaintea comentariilor ca am pus back-ul acolo ;)
Bafta ;)

Anonim spunea...

salutare
am si eu o problema cu ku 990i, am incercat s apun teme si l-am stricat nu mai mere nik
incerc sa pun firmware dar nu merge
intru cu lgmd si imi zice emergensy mode
ce as putea face?

Anonim spunea...

Am o problema.. cand conectez telefonul la PC nu`mi da voie nici cum sa apas pe butonul acela din dreapta jos CONNECT :( ce ma fac ...?

Anonim spunea...

SALUT MA NUMESC ANDREI AM FACUT SI EU BACKUP LA TELEFON SI AM INSTALAT THEMELE PE CARE LE AI MAI SUS DIN PACATE MERGE MAI GREU TELEFONUL SI LE-AM STERS SI ACUM CAND BAG CABLUL USB IN TEL SI DAU LA PC CONNECT SE CONECTEAZA SI SE DECONECTEAZA IMEDIAT STII CUMVA CARE POATE FI PROBLEMA ? TE ROG AJUTA-MA

dan spunea...

Imi merge perfect. Mersi mult. Cei care sunt nehotarati si sunt speriati ca o sa li se strice telefonul sa urmeze pas cu pas instructiunile si o sa le mearga temele fara sa isi strice telefonul.
Inca o data MS. ;)

Anonim spunea...

stiti cumva cand conectez telefonul la pc si dau connect de ce nu se conecteaza daca dau la mass storge merge sa vad doar cardu

marius spunea...

Dr. Cipry : ai un efs media builder nevirusat!? sau imi trimiti ceva link-uri de unde sa-l iau. Antivirusul meu il vede ca fiind vierme si-l sterge automat, fara sa am posibilitate sa-l restartez.
Multumesc

Anonim spunea...

prin bluetooth nu se poate ????????????

Andrei spunea...

salutare cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat cum pot pune softu inapoi pe telefon ca am facut backup si vreau sa il pun pe ala care il am in pc sa il bag in tel

Cosmin Nike spunea...

cum bag inapoi backup pe tel??

Unknown spunea...

1. Efs care ii pus aici nu e virusat, e vazut ca si un virus deoarece e un programel care modifica registrii in telefon.
2. Back-ul inapoi se pune copiind inapoi fisierul TOTO si redenumildu-l LGAPP
3. Prin bluetooth nu se poate !

Unknown spunea...

Scuzati de intarziuere dar au fost restantele.
Multumesc pt intelegere, o seara placuta in continuare

Anonim spunea...

ce soft este pe toto asta?eu am un ku990i si nu-mi permite softul(v10a orange)la aplicatiile java sa citeasca date de pe cardul de memorie

Unknown spunea...

TOTO care l-am pus eu ? E de la orange si e putin modificat de mine, aplicatiile java citesc date de pe card la soft-ul acesta. o seara buna

Cosmin Nike spunea...

hey stie cineva qm fac meniul shortcut sa se miste ca la iphone??nu rapididatea va arat aici http://www.youtube.com/watch?v=wRvXpglWvhY ??si qm maresc volumul difuzorului va rog app vrea cineva sa-l decodeze contactati-ma!!

Unknown spunea...

ca sa maresti performantele difuzorului este un meniu ascuns care apare formand codu-l 3845#*990# acolo gasesti toate setarile necesare care pot fi modificate inclusiv difuzor.ai grija sa nu sschimbi ce nu stii, ca sa nu-l strici, bafta

Unknown spunea...

m-ar interesa sa-l decodez ca inca n-am reusit cu nici un soft, scriemi te rog cand intrii aici.ms

Anonim spunea...

stie cineva cu pun teme pe lg kp501?

Anonim spunea...

Merge e ok

Anonim spunea...

Am incercat si eu sa instalez themele
Am urmat tutorialu pana intrun loc unde mam inbarligat si habar nu am ce am facut

Acum cand pornesc telefonul imi apare o fereastra galbena si sus in colt scrie refreshing

Nu stiu cum sal fac sa mearga
Care ma puteti ajuta, lasati un ID Sau nr de telefon, sau dati add la id RAPPA_RAPPA2001

Unknown spunea...

Puine inapoi LGAPP, daca apare ecran galben e din cauza ca nu ai renumit inaopoi fisierul TOTO in LGAPP, redenumeste-l in LGAPP, si daca nu-ti iasa pune back-ul inapoi si incearca iarasi dupaia.In caz ca nu mai ai back-ul, l-am pus eu la sfarsitul tutorialului.Bafta

Cosmin Nike spunea...

ms am facut chestia cu difuzorul dar aqm vreau sa fac chestia aia q meniul shortcut http://www.youtube.com/watch?v=wRvXpglWvhY ca la acest viewty

Anonim spunea...

merge foarte bine daca faci exact com scrie tutorial mersi foarte mult
astept si alte theme

Anonim spunea...

am copiat backup de la tine da nu mai imi merge camera si se blocheaza in unele meniuri

ai idee dece?

Anonim spunea...

e bun.. merge asa cum ai zis..am dat la silver si e modificata tema..dar am vazut in folderul care l am descarcat de pe site ca ai mai multe acolo vista adidas etc..cum fac sa am mai multe teme ca tot alea dinainte le am in tel..ms de raspuns

dani003 spunea...

cum pot s mai adaug theme pe langa alea din theme manager2 ca am mai gasit altele????

Cosmin Nike spunea...

imi sp si mie cineva dak e posibila chestia aia cu meniul shortcut http://www.youtube.com/watch?v=wRvXpglWvhY ca la acest viewty

radu spunea...

da unde as putea sa iau fisierele de backup k eu nu am facut backup k nu stiam ce este
pls:X ajutor!!!

Cosmin Nike spunea...

hey radu backupul e mai sus TOTO/LGAPP dai click acolo am si eu o intrebare tot despre backup cum il pun inapoi pe tel?? vreau instructiuni pas cu pas!ms

radu spunea...

multumesc!! dar acum nu reusesc sa pun backup'ul inapoi in telefon pt k imi da eroare la 60,**% ce ma fac??:|

Anonim spunea...

BA MAI PLEACA IN POOLA MEA DE MARTALOG CU PROGRAMUL PULII DE 2 LEI,DATE-N GATU MATII DE CARTITA CE ESTI CU PROGRAME INFECTE.NU VEZI IN PULA MEA CA AI FUTUT TELEFOANELE LA OAMENI IN SLOBOZ DE AGARICI.CINE PULA MEA ESTI DE SCOTI SOFTURI DE 2 LEI SI DE TOT RAHATU.ESTE DE LA CORPORATIA LG?JAVA? CEVA?PULA MEA ESTI UN STRICAT CARE STA PE SCAUN 24/24 FARA VIATZA, STAI SI CLICK-UIESTI CA SOBOLANU DE BIBLIOTECA TOATA ZIUA,`AS PULA IN BLOGU TAU DE RAHAT.LASA IN MORTII TAI LUMEA IN PACE.

Anonim spunea...

bai anonim din 4 octombrie daca esti idiot nu te obliga nimeni sa citesti un tutorial cu atat mai mult sa moddezi un telefon. pt tine sunt inventate service centre care contra unei sume modice sa faca ce creierul tau nu poate. asa ca fii putin contorsionist, chinuie-te un pic si vezi poate pui in conexiune cele doua capuri pentru mai multa capacitate intelectuala,poate se declanseaza o scanteie ceva...

Anonim spunea...

mai muiut din 7 octombrie,daca imi trantesc eu pula in mata ce rude devenim noi?Raspuns corect:voi deveni unchiul tau!!!n-am nevoie de replici la comentariul facut de mine ca nu e kzul,stiu eu ce vorbesc,omul asta m-a facut sa-mi distrug telefonul!Cine mortii masii e el sa promoveze pe net niste programe futute si infecte ca si el?Iar tu,taci in pula mea din gura,nu te mai baga,ce esti,femeia lui???Mai bine ia si mananca ciocolata aia care am lasat-o aseara la mata pe masa,ca i-am facut o vizita

Unknown spunea...

Sa incep cu inceputul.Nu am vrut sa dau curs unora din aceste mesaje, cele in care se folosesc cuvinte jicnitoare la adresa mea cat si cea a utilizatorilor acestui site, dar s-a ajuns la cuvinte fara "cultura" din partea lui Anonim din 4 octombrie.Am primit apoximativ 130 de e-mailuri la aceasta rubrica prin sectiunea din antetul site-ului unde mi s-au adus multumiri pentru tutorial.
Spre nefericirea lor, unii din ei nu stiu nici macar ce e un windows si se apuca de firmware...ca sa nu ii mai intreb ce inseamna firmware...in fine, probla este, cum zice o maxima: "Dupa ce esti prost mai si semnalizezi". Jicnesti persoanele si te agati de parintii lui care i-au dat o educatie cum trebuie. Din cauza unora ca tine Romania e in urma, si e in urma bine...zeci de ani, daca nu sute.Cum sa progresam cand tu nu ai pic de educatie, ce sa mai vorbim de spirit civic si etica, lucruri care pentru tine inseamna DEX. Ce sa mai...am scris la inceput BACK-UP, ai idee ce inseamna asta? Daca aveai back-ul stateai linistit cu telefonul cum l-ai luat.Dar de ce sa faci back-up ca doar tu esti un lamer ieftin care se descurca si fara.Si ca sa comentez varianta ta ca stau pe scaun 24/24 ar trebui sa aflii ca am terminta o facultate: "cibernetica si inteligenta artificiala" si sunt in paralel la a doua facultate "medicina dentara".Deci din start nu ar trebui sa ma cobor la nivelul tau de ogar (sau cum zici oltenii la astfel de oameni: closhari), dar tine de respectul fata de publicul care acceseaza acest site.

PS: am intalnit persoane de etnie rroma care sunt mai civilizati decat multi roamani, dar deoarece ei sunt putini se vede mai repede cand unul calca stang, dar ei sunt rromi, in schimb tu esti tigan, needucat si epitete pentru tine pot contiua la nesfarsite, dar nu ma obosec degeaba, pentru ca stiu ca nu am cu cine, si ca urmatorul tau reply care va fi va fi deasemeni o injuratura, pentru ca capul tau nu duce mai mult.

Cosmin Nike spunea...

Hey cipry pot sa te ajut cu decodatul telefonului am citit mai sus k ai vrea sa-l decodezi da vreau sa imi spui qm pun inapoi tot backupul??pas cu pas.....ms

Unknown spunea...

Nu vrei sa vb maine seara ? Ca acuam si cam obosit, is venit de pe drum...o seara placuta

Cosmin Nike spunea...

id-ul meu cosmin_nike98 daca vrei sa vorbim de decodat si de backup

dani003 spunea...

salut imi zici si mie cum pot sa mai pun theme pe langa cele din theme manager3.2
sau cum sa editez theme manager.txt ca sa functioneze corect thema

Unknown spunea...

Nu stiu sati spun, eu nu mai am telefonul de ceva timp si nu mai stiu exact cum arata fisierul acela.dar iata dupa alte teme care si puse acolo, nu cred ca e greu de editat.incearca, doar nu pateste nimica, mai ales daca e pe card.

Anonim spunea...

Dr.Cipry,Anonimul din 4 octombrie iti pregateste un reply frumos,ai rabdare...

Anonim spunea...

am o mica problema.....care este diferenta dintre ku990 si ku990i. pot instala si pe lg ku 990i teme? sau o sa pateasca ceva telefonul???

Cosmin Nike spunea...

mai fratzilor datimi si mie un firmware v10c bd orange da neaaparat orange plss.......ms

Sergiu spunea...

ceau terog intra pe id-ul asta muresannn

Anonim spunea...

merci mult `mi-a mers si mie iar eu am ku990i

Anonim spunea...

salut imi spui si mie cum pot monta si tela htc touch diamond pe langa theme manager dar te rog pas cu pas ca m-am uitat pe mai multe site-uri si nam gasit (sau poate nu am cautat eu mai mult) IM: petrvasi@yahoo.com
TNX :)

Unknown spunea...

Vreti thme HTC Diamon ? Am 2 fisiere ca se descompun in pc prin dubluu click, iar apoi schimbati fisierele care le aveti in telefon cu cele din pc.Am sa fac azi un tutorial.

Unknown spunea...

Am facut un tutorial pentru thema HTC Diamond pe LG ku990. Tutorialul il gasiti [link]http://dr-cipry.blogspot.com/2009/10/htc-diamond-pe-lg-ku990.html[/link]

Anonim spunea...

am o intrebare
temele astea functioneaza si pe lg ku990i sau doar pe lg ku990 viewty?

Anonim spunea...

mda eu nu am cablu de date pot face ceva la telefonu asta?? astept pe icneva care se pricepe pe ID adversarr

Anonim spunea...

Daca am bluetooth in loc de usb merge? si cum fac sal conectez cu programul ala EFS?
Mersi.

Unknown spunea...

1. Functioneaza si pe LG ku990i
2. Iti trebe cablu de date
3. Nu merge prin bluetooth !!!

zunu spunea...

Merge super !

Multumesc omule!

p.s jocuri aplicatii pt lgku990i? sti ceva?

Edy spunea...

Foarte frumos ... am reusit si eu am LG KU990i multumesc mult... prima data nu am vrut sa fac ca poate stric ceva dar nu am stricat nimic multumesc mult ... Sfatul meu pentru ce'i care nu au curajul sa incerce daca faci pas cu pas tot ce spune acolo nu ai cum sa ii faci ceva la telefon ( multumesc mult celor care au facut tutorialul sau celui care a facut tutorialul Respect

Unknown spunea...

Ma bucur ca ati reusit, unii nu reusesc si ma injura ca le-am stricat telefonu`, dar defapt ei nu stiu cunostiintele minime de IT si se apuca de modari telefoane.Bft

Unknown spunea...

jocuri si aplicatii nu am mai cautat ca mi-am vandut telefonul si l-am schimbat cu un sony.

Anonim spunea...

imi puteti zice va rog cum sa modific volumul difuzorului ca sa nu stric ceva ms:D

Unknown spunea...

ca sa maresti performantele difuzorului este un meniu ascuns care apare formand codu-l 3845#*990# acolo gasesti toate setarile necesare care pot fi modificate inclusiv difuzor.ai grija sa nu sschimbi ce nu stii, ca sa nu-l strici, bafta

UnCh1uL spunea...

Sall eu am luat tel da nu mia dat cd-ul k sa pot baga si eu imaginile si c mai am prin el care imi da si mie programu id meu peleu_adi@yahoo.com

Anonim spunea...

UnCh1uL te ajut yo dak vrei
da add la nik3_puma_tyzyano@yahoo.com

Anonim spunea...

salut
am si yo eo problema,am incercat sa-mi bag theme pe noul meu ku990i si nu am reusit sa fac nimic:|
ba mai rau am facut:|
knd aprin telefonul...sau in genaral in timp ce e la "desktop" sai zic aja imi apare “Error loading theme. Please check this themes install path and ThemeList.txt settings”
va rog mult de tot ajutati-ma si pe mine sa imi repar telefonul dak makr nu pot so rezolv q temele(sau evenutal trimitetzimi si mie un re sau un email cu themslist.txt)
telu merge tot mai greu,in meniu nu imi apare scrisul si tot aja
sau ajutatzima intr1 fel k nu mai suport
Hai k doar suntetzi ASI cu telefoanele astea,ajutazima si pe mine ks incepator in leg q telefonul asta
PLEASE HELP!
add la nik3_puma_tyzyano@yahoo.com
__________________________________________________________________
hi
i just got a new lg ku990i end a got a problem with it
can you please help me with something?
in my background it shows this message " try to load a theme and all i get is the error message “Error loading theme. Please check this themes install path and ThemeList.txt settings”
i cant escape from it,end i can make the themes work
my phote is starting to move really slowly
i beg you!
please help me
or please email me with a perfect theamslist.txt at " nik3_puma_tyzyano@yahoo.com "
please,pleas,please help me

i will really appreciate if you will help me

thx a lot

ps:sorry for my bad language

Anonim spunea...

VREAU SA PUN BACKUP UL INAPOI..CUM FAC? EU AM STERS LGAPP DIN TELEFON SI AM PUS LGAPP DIN PC..IN TEL..SI SE INCARCA DOAR 70 % DUPA CARE IMI DA EROARE... DAR MERGE SA BINE TELEFONUL..CUM FAC SA PUN LGAPP 100% DACA POTI SA FACI SI UN TUTORIAL CU CHESTI ASTA . MS

Unknown spunea...

LGAPP nu mai p[oti sa-l pui 100% inapoi daca ai sters ce era in telefon.Folderul acela din telefon nu trebuia sters.Back-ul ce l-ai facut aici e doar o parte care te lasa telefonul sa o copiezi din LGAPP restu ramane in telefon. Nu trebuia sters.Mai rezolvi numai la un service, sau daca gasesti tot firwmwar-ul telefonului pe net.

Anonim spunea...

:| multumesc de raspunsul rapid care mi l ai dat..nu ma deranjeaza cu nimic ca nu s a trimis tot folderul..numai sa nu am probleme cu telefonul..am incercat sa pun backup ul inapoi deoarece nu imi mai vedea cardul..adica nu imi apareau melodiile si imaginile.trebuia sa scot cardul si il vedea 5min dupa care iar disparea.daca ceream detalii despre card imi apareau toate informatiile.acum merge telefonul bine..am tot umblat prin el sa vad daca are vreo eroare dar merge bine.. multimesc inca odata da raspunsul rapid.

Edy spunea...

in legatura cu codul 3845#990# sa maresti performantele difuzorului ... mie nu imi merge imi scrie dupa ce suna la nr. ala "valoare de date neasteptata"

Anonim spunea...

eu tot nu reusesc cu marirea volumului la difuzor. va rog sa-mi dati mai multe indicatii

Anonim spunea...

imi poti spune te rog dak sti de unde as putea sa iau softul pentru cablul de date. la lg ku 990i.
ms anticipat

Edy spunea...

am gasit eu cum sa maresti performantele difuzorului si se aude pericol :X:X:X si mult mult mai tare si in aer liber ... si codul secret este 3845#*990# scrie pe youtube LG Viewty Hacking - Media Player - Handset Speaker SI II PRIMU URMARESTE CU ATENTIE CE SCRIE ACOLO BFT

max spunea...

sall.mia reusit instalarea.am incercat j q un lg ks20 sa vad diferentele k vroiam sal fac j pe ala dar cand trebuie sa conectez telefonu nu imi apare kiar dak el e conectat j de acolo nu mai am ce face.crezi k ma poti ajuta j pe mn?

max spunea...

nuj se gaseste alt program q care pot sa fac j eu ceea ce vreao?

Anonim spunea...

pls nu gasesc cele doua programe pe care tre sa le instalez media buildet si theme manager..
ce am gasit pe net ii virusat

pls ciprianb2006@YAHOO.COM

Unknown spunea...

Descarca-le din tutorial, nu sunt virusate, sunt vazute ca si worm, sau trojan din cauza ca modifici cu ele fisiere din firmware-ul telefonului.Nu e nici o problema, nu afecteaza si nu se multiplica in pc.Asa sunt vazute, la fel si programele de hack sunt vaute ca si virusi.bft

Anonim spunea...

pls intra pe mess ciprianb2006@yahoo.com

ain facut ce ai zis dar cand am dat disconect sa opirt telefonul
acum ini apare refesing cu ecranul galben

nu am nici cea mai vaga idee ce sa fac...
nu ma mai pot conecta la tel sa schimb iara numele fisierului

ciprianb2006@yahoo.com spunea...

pls intra pe mess ciprianb2006@yahoo.com

am incercat faza cu backup iar cand am dat disconect sa opit telefonul

acum apare un ecran galben refresing...
nu mai stiu ce sa fac mai departe
nu mai pot accesa telefonul sa il redenumesc inapoi fisierull
plss hellp

Anonim spunea...

mai esti

Anonim spunea...

ciprian mai esti prezen t

Anonim spunea...

te-rog sa ma ajuti si pe mine , vreau sa ma uit pe youtube pe telefonu meu { lgku990i } ........... in anticipat ms

Anonim spunea...

se poate pune un soft de lg ku990 pe lg ku990i? adica sa am optiunea aia de stabilizator optic.stii cumva?daca va functiona stabilizatorul?..si inca o intrebare..dc nu am sunet la filmele de pe telefon cand le pun pe youtube? ms

Anonim spunea...

mersi mult pentru ideea stralucita cu "M-am hotarat sa pun si fisierul TOTO/LGAPP pentru ca sunt multi care nu isi fac back-up ( cretini !!! )"

Anonim spunea...

ce security code ai pe fisiserul pus de tine? cere sec. code cand vreau sa resetez telefonu la factory default

Unknown spunea...

nu are asha ceva fisierul, decat telefonul.Codul ala nu tine de fisierele de aici.E scris in manualul telefonului codul sau daca l-ai schimbat...atunci banuiesc ca-l stii

Anonim spunea...

Cum Instalez backupul ?!

Anonim spunea...

ciprianb2006@yahoo.com,

am scoso pana la urma la capat in aceasi zi

Anonim spunea...

am aflat unde este problema cu ecran galben si refresh in coltul stanga sus. dupa restart, reintra in efs si redenumeste fisierul toto in lgapp. si merge...

Anonim spunea...

cunoaste cineva un tutorial foarte bine explicat pentru instalarea temei htc diamond.multumesc anticipat.

Anonim spunea...

nu imi zici si mie dc nu imi apare sa ii dau connect in alea 3 sec
si ce casuta tre sa selectez
si cum fac programu EFS sa mearga pt ku nu numai pt modele de u??
pls help me

Anonim spunea...

sal ceva teme de ex..sheep sau versiune mai noua cum se procedeaza ms salutari

Anonim spunea...

Wa.. mi.a ramas telefonul in "refreshing" ce ma fac? :| acum nu stiu ce sa mai fac cand incer sa fac iar in ESF nu.mi mai apare nimic in telefon :| ce fac?:|

Anonim spunea...

numi mere sa pn temele cand dau sa conectez telu imi zice ....no such file of directori pls ajutatima

Anonim spunea...

cu temele mere n-am treaba..da voiam sa te intreb..dak pt youtube..imi trebuie vreun program...vreun media player..sau ar trebui sa-mi mearga..si cu ce are telefonu?..

Unknown spunea...

Sunt programe de youtube facute chiar de catre youtube dar degeaba ca nu merg.Nush treaba-i cam dubioasa.Pe un Nokia N71 imi mergea aplicatia youtube (adica vedea clipuri) pe wirelless, aceeasi aplicatie pe SE G900 merge da nu merg filmuletele.Pe lg ku990 la fel.Nush daca are sa mearga, deocamdata treaba cu streaming-ul pe telefoanele mobile e cam in paragina.Asta vorbeam pe wirelless, la LG pe wap nu merge, eventual pe protocol speed nu wap s-ar putea sa mearga (eu zic 87% ca nu merge, poti incerca)

Anonim spunea...

esti super tare omule. am urmat instructiunile , si mi a iesit. iti multumesc f mult. bafta

Unknown spunea...

Ma bucur ca ai reusit :) Unii se-apuca de injurat ca-s incapabili sa urmeze niste instructiuni mura-n gura

Anonim spunea...

pai cei care te injura sunt prea buti sa foloseasca un pc si sa citeasca cum trebuie nijte instructiuni. esti super dr.cipry.stima

Anonim spunea...

Cipri intra te rog frumos p id meu style_richie@yahoo.com vreau sa vb cu tine neaparat

Anonim spunea...

Am si eu o intrebare...Fac toti pasi dar cand conectez telefonul nu mil gaseste...ie din cauza ca nu am instalat cd telefonului?nu il am...pachetu era fara...deci va rog zicetimi si mie cum fac?

Anonim spunea...

care aveti un back up pt ku990i un b10c de preferat si nu de la orange..am tel de la cosmote...va rog...adresa b_xxv@yahoo.com...

Anonim spunea...

care aveti un back up pt ku990i un v10c de preferat si nu de la orange..am tel de la cosmote...va rog...adresa b_xxv@yahoo.com...am incercat sa bag teme pe el s-a stricat...intrebare...daca ii bag back up-ul inapoi e ca nou? nu raman fisiere dubioase in el

Unknown spunea...

Daca ii bagi back-ul inapoi e ca si nou, intrebarea mea este de ce nu ti-ai facut back-up ? era un pas foarte simplu si se facea repede.Pot aparea mici modificari intre fisierele din firmware de la diferite telefoane ku990 si din cauza asta sa ai probleme cu diferite chestii ale telefonului gen: restart cand pornesti camera, sau nu merge playerul etc...sper sa-ti rezolvi problema

Anonim spunea...

salut cipri, am achizitionat telefonul recent nu ma prea pricep sa fac treaba asta cu temele.. ma poti ajuta cumva ?

Anonim spunea...

eu cand lam descarcat imi apare ca are virusi ? ce fac>

Anonim spunea...

stii ce nu imi place?ca schimba softul adica face un backup si nu stiu ce dar se schimba softul adica iti apare si limba romana si lalala si am facut si m-am razgandit brusc dupa ce am citit ca cineva a avut probleme si am dat cancel la backup si softul a ramas acolo cu lb romana si nu stiu cum sa ii dau sa fie la fel ca si cand era cand l-am luat(softul)

Anonim spunea...

cine vrea si pe mine sa-mi expice motamo sa fac ca nu reusesc iD de mess Stefan_spoytoru va rog frumos

Anonim spunea...

nu ma rist e prea periculos eu daca vad o filmare pe youtube exact cum se face atunci fac si eu stefan_spoytoru@yahoo.com

Anonim spunea...

cipriane daca ai ID de yahoo mesenger te rog frumos sa bagi id meu stefan_spoytoru sa discutam cand poti sa ma ajuti si pe mine sa imi bag theme .... dau un suc xD

Anonim spunea...

si daca nu ma vei contacta fa frate un videoclip exact cum faci si nu ne mai lua cu vajeala fa videoclip posteaza-l pe you tube si dai un nume de exemplu themelgku990ibyciprian si atunci esti un zmeu

Unknown spunea...

N-am de ce sa fac videoclip, am peste 200 de persoane care au reusit sa faca, daca tu nu te crezi capabil nu te apuca de asha ceva si multumestete cu ce ai, sau dute intr-un service gsm sa ti-l faca. Nu vreau sa fiu rautacios, dar nu se crede nimeni nici un zmeu, daca nu iti convine tutorialul cauta altu cu video. nu te obliga nimeni sa faci ceva ce crezi ca iti "dauneaza"..Eu nu am timp sa-l fac si nici daca am nu o sa-l faca.Am explicat foarte babeste... si un om cu cunostinte medii in IT reuseste sa faca

Anonim spunea...

salut!am si eu problema cu ecranu galben si back up in pc nu sa salvat...ajutatima va rog:cum sa folosesc back-upul de pe site cum sa instalez in mobil???

harris spunea...

mersi pentru tutorial si la mine a mers perfect.

Unknown spunea...

Intra iarasi pe fisierele telefonului si redenumeste folderul TOTO inapoi in LGAPP si nu o sa mai apara ecranul galben. Bafta (pt anonim din 11 septembrie)

mihai spunea...

ms mult(anonim 11 noiembrie)sper sa se primeasca:)))

mihai spunea...

din pakate la vreo 50%imi arata eroare in instalarea LGAPP...help me!!!!

Anonim spunea...

Salut te rog mult poti sa postezi cum se face si asta KU990 viewty with HTC Diamond theme te rog mult!

Anonim spunea...

Cat dureza pana isi face back-ul ...k la mine are deja o ora si nu a mai terminat?

Anonim spunea...

vreau si eu o tema pt lg kp500 exista si cum se instaleaza

Bogdan spunea...

Eu nu inteleg , REDENUMESC LGAPP in TOTO si etc...dau disconect , imi apare ecran galben cu Refreshing si asa ramane ... conectez imediat tel , il redenumesc inapoi iar apoi merge ok . de ce ?

Unknown spunea...

poi cum de ce ? pentru ca referinta din fisierul master .xml sau .txt ( nush exact ce format are fisierul ) este folderul "LGAPP" si in el sunt scrie sintaxe de genul LGAPP//d//etc... pe cand numele de TOTO nu exista. Sper ca m-am facut inteles

Anonim spunea...

ba frate si mie imi apare ala cu refreshing da...ok da nu ma mai lasa sa intru in telefon...k nu pot sa il mai deschid sa intre si imi da eroare...deci nu pot sa intru sa il numesc pe ala toto inapoi

Remus spunea...

salut stii cumva cum pot face atunci cand rotesc telefonu .. adica il pun vertical se pune si imaginea il pun orizontal se pune si imaginea.. astept un email sau ceva la cute.remus@Yahoo.com sau p mess.. ma anticipat:*

Anonim spunea...

cum pun si eu backupul la li ku 990i inapoi pls...lam salvat in pc si nush cum sal pun la loc...ast mess ceva

Unknown spunea...

Copiezi in radacina telefonului fisierul TOTO si ii dai numele LGAPP, nu stergi nimica din memoria telefonului.Bafta

Anonim spunea...

am o problema..cand incerc sa descarc efs media builder imi apare "Ox4SE1G7.rar could not be saved,because the source could not be read" ma ajuta careva?

Remus spunea...

imi da si mie un raspuns cineva??=>>>


Remus spunea...
salut stii cumva cum pot face atunci cand rotesc telefonu .. adica il pun vertical se pune si imaginea il pun orizontal se pune si imaginea.. astept un email sau ceva la cute.remus@Yahoo.com sau p mess.. ma anticipat:*

Unknown spunea...

nu se poate asha ceva, ti-am scris pe mail da se pare ca n-ai citit.Ca sa se poata asta trebuie ca telefonul sa aiba accelerometru (de exemplu sony ericsson c902) iar acest telefon nu are asha ceva.

Unknown spunea...

Nush despre eroarea Ox4SE1G7.rar , mai incearca poate sunt niste probleme de server.

Anonim spunea...

incearca sa opresti antivirusul

Anonim spunea...

Am scris si eu codu ala pt meniu ca.sa maresc performanta difozorului si probabil am gresit cv ca akm imi ierg sunetele dar melodiile nu... c trebuie sa fac ?

Anonim spunea...

NU AM AL 4 WIDGET CARE STERG

Anonim spunea...

SI LA NYX AM DOUA NYX OPEN MENU SI ALTUL

Anonim spunea...

SI LA LGAPP ORIGINAL MAM UITAT IN EA SI E LA FEL UN NYX DE VDF MENU SI 3 WIDGET CU E CE STERG DIN ASTEA U PRECIZEZI 2 SI 4 SCZE

Anonim spunea...

TE ROG SA FACI O DESCRIERE CUM PUN TEMA HTC DIAMOND , CE FISIERE INLOCUIESC

MARK spunea...

HTC CONTINE URMATOARELE :UN FOLDER "LGAPP-Media-swf" , "SD" ,"SD-CYLThemes" , care fisire si foldere din LGAPP inlocuiesc ??????????

MARK spunea...

HTCRessources_by_ADC-Atlantis_-_V6.3 are alte foldere , unde le inlocuiesc , cu care din LGAPP ??????

Anonim spunea...

BUNA EU NU AM USB AM BLUETOOTH,CU EL NU MERGE CUMVA SA BAG TEME???NUMAI CU USB?ASTEPT RESPUNS TE ROG...:)

Dr.Cipry spunea...

nu se poate pe bluetooth !!!

Anonim spunea...

SUNT SUPER THEMELE MERG BINE MERSI

catalin spunea...

alte theme mai pot sa pun

Anonim spunea...

ms. doctore am pus astazi teme pe un lg ku990 si pe un ku990i si merg foarte bine.poti pune un tutorial si cu tema de diamond? numai bine in continuare.

Unknown spunea...

1. Se pot pune si alte theme numa sa le gasesti.
2. Pt thema HTC diamond => http://dr-cipry.blogspot.com/2009/10/htc-diamond-pe-lg-ku990.html

Anonim spunea...

va rog spunetimi si mie de ce nu imi vede fisierele din tel ... am windows 7 poate fi de la asta ?

Anonim spunea...

salut!

nu recunoaste telefonul in efs ce sa fac?

Anonim spunea...

sal

cand conectez telefonul la laptop aud sunetul ala si pot sa pun orice pe el in total comannder dar EFS MB nu gaseste oare de ce?

Unknown spunea...

sa instalezi driverele de pe cd

Anonim spunea...

am cumparat de la orange si nu mi-au dat cd:-s

Unknown spunea...

si e greu sa le descarci de pe net sau sa intrii aici =>http://www.lg-phones.org/lg-ku990-viewty-drivers-download.html

Anonim spunea...

degeaba am instalat,ca tot nu-l recunoaste..ce sa fac altceva?nu intrii p mn mr.ic3men18 id de mess,te rog frumos..

mersi

Anonim spunea...

sal eu nu am cablu de date si vreau si eu sa bag teme...pe card nu se poate face nimic? add robertzelu07 dak ma poate ajuta cineva:(

Anonim spunea...

fara cablu nu poti baga...scrie mai sus..

Anonim spunea...

am reusit mersi mult pt tutorial!!

Anonim spunea...

am uitat sa intreb..daca mi-am pus TM atunci mi s-a dus garantia la orange?

Anonim spunea...

SALUT
Am si eu o problema.
Am incercat sa pun backup-ul inapoi pe telefon dar imi da eroare pe la 30% la fisierele swf...nu imi poate copia nici un fisier swf.Am incercat si cu TOTO afisat mai sus si tot asa face.
Spuneti-mi si mie va rog ce sa fac sa trec de erorile astea(unknown error:28)

Anonim spunea...

Am reusit sa instalez pe KU990i. Multumesc de informatii.

Anonim spunea...

Mersi mult .. ti`am ascultat sfaturile si a iesit totul perfect ..

Anonim spunea...

am gresit pe undeva..adica stiu unde..acum cum pun inapoi back-upul k sa incerc iar sa inst temele??ast un rasp ms!

Anonim spunea...

am rez nu mai am nevoie de rasp...f buna treaba asta kre ai facuto u !!!vb aia "jos palaria" in fata ta cipriane!!! acum dak ai fi u dragutz si neai mai spune si de unde sa facem rost de un flash player pt lg ku990i k sa putem intra si noi pe youtube:D:D:D ms si felicitari ink o data pt treaba asta!!!

Anonim spunea...

Buna. Stiti cumva cum pot decoda LG 990i de pe Orange? Fara service. Multumesc

mihai spunea...

doctore!!! ajutama si pe mine te rog.mi-a aparut si mie ecranul galben p care scrie refreshin si nu aveam back-up facut.am descarcat d p net un back-up si nu stiu cum sa il pun pe telefon. ce trebuie sa fac???multumesc

Anonim spunea...

te rog ma poti ajuta si pe mine sa instalez htc diamond nu stiu unde trebuiesc copiate fisierele

mihai spunea...

doctore te rog ajuta si pe mine m-am chinuit toata ziua si nu am reusit sa instalez tema de la htc diamond am instalat celelalte merg ok ndar nu reusesc pe asta nu stiu ce fisiere trebuiesc copiate duce ce le dezarhivezi pe delefon pls

Anonim spunea...

da si mie add la id`u cata_lin4you am cateva intrebari de pus in legatura cu lg`u :) Multumesc anticipat !

Anonim spunea...

salut!am o problema, am instalat thems managerul asa cum ai scris tot ok dar cand ar trebui sa intra meniul ,apare ca "error loading Themes manager / check you have installed Themes Manager correctly" Te rog ajuta ma!!!!!!!!!!!

Mihai spunea...

Salutare! am avut aceeasi problema cu aparutul ecranului galben.ti-am urmat indicatiile si pana la urma l-am facut.mai exista vreo varianta sa pun teme in afara de cea descrisa mai sus?multumesc

Anonim spunea...

salut. mersi de tutorial am intalat si ete totul ok merge perfect. mersi

Cpirian Altul spunea...

am nevoie de ajutor , am reusit sa am memoria interna a telefonului plina incit sa nu mai pot pune inapoi backupul modificat . Vreo idee de recuperare a telefonului ?

Ciprian Altul spunea...

id ul meu de yahoo mes cineva_caruia_ii_pasa in cazul in care are cineva solutia pt de mai sus

Anonim spunea...

ingerul care stie cum se face cu prog asta http://www.youtube.com/watch?v=hwbhQRZAxE4&feature=related sa imi spuna si mie va rog frumos id de mes ingerulymailcom va astept cu ceva soluti multumesc.

Anonim spunea...

da add la cata_lin4you am probleme....i`mi da eroare cand vreau sa copiez iar toto ala :| am nevoie de telefon urgent !!

Anonim spunea...

KU990-DZ-V10g-APR-30-2008-VDF-FR.dz eroarea asta da.... nush ce sa fac cu ea.....

Anonim spunea...

nu imi pare nimic dau de 2 ori c dar nu imi apare nimic ce sa fac ast un raspuns pls
am facut tot ce ai zis mi.a mers fara erori fara nimik dar nu imi apare acel meniu

Anonim spunea...

ma eu cand deschid rar de la efs bilder.exe imi zice bitdefender(astai antivirusu meu ) ca are virus si nu ma lasa imi apare un patrat galben si zice ca am ceva in H/Documents si nu am nimic. dami te rog id tau de mes .am nevoie de ajutor

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 448   Mai noi› Cele mai noi»
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu