joi, 7 mai 2009

Instaleaza teme pe LG KU990

Aceste este un tutorial mai amplu in care va voi explica pas cu pas cum sa instalati teme pe telefonul vostru. L-am facu la mine pe telfon si merge super bine.Nu ma fac raspunzator in caz ca stricati ceva si nu aveti backup facut.De aceea in prima parte facem backup (si va voi arata cum) la fisierele de firmware din telefon. Pentru toate operatiunile ce urmeaza aveti nevoie de un program EFS MEDIA BUILDER , iar mai tarziu de teme (theme manager3.2 - ultima versiune azi 08.05.09).Deci sa incepem:

BACKUP:

-in primul rand creati pe desktop un folder la care ii dati numele LGAPP
-acuma deschideti programul EFS, fara sa conectati telefonul; vedeti o fereastra goala cu un buton in partea de sus "explore" pe care apasati.
-va aparea o fereastra mai mica pe care apasati cancel.
-fereastra voastra s-a impartit acuma in 4 ferestre mai mici; in partea stanga jos aveti folderele din pc, iar in partea de stanga sus aveti folderele din telefon odata ce acesta va fi conectat.
-in partea de stanga jos cautati folderul LGAPP care tocmai l-ati creat pe desktop si dati click pe el astfel in cat sa fie selectat si in partea dreapta jos sa nu fie nici un fisier.
-acuma puneti telefonul in "data mode" mergand in setari->setari telefon->conectivitate->mod de conectare USB->data mode;reveniti la ecranul principal.
-acuma in EFS inchideti prima fereastra astfel incat sa ajungeti in ecranul principal acolo unde se afla butonul "explore"; apasati "explore" din nou si va va aparea din nou fereastra mica.
-acuma conectati telefonul la pc si veti avea 3 secunde ca sa marcati casuta cu telefonul vostru si sa dati connect in partea dreapta jos.Daca va va zice ceva de porturi dati disconnect si iarasi marcati casuta si dati connect totul in 3 secunde.
-odata conectati veti vedea in partea stanga sus fisierele telefonului.
-asigurati-va ca in partea stanga jos este selectat tot folderul LGAPP care l-ati selectat mai devreme; daca nu e selectat, selectati-l.
-in partea dreapta sus dati click dreapta pe LGAPP apoi rename si dati-i numele TOTO.
-acuma dati click dreapta pe TOTO si dati refresh
-acuma apasati butonul DISCONNECT care se alfa sub fereasta stanga sus.
-conectati iarasi telefonul cum v-am explicat mai sus.
-acuma asigurati-va iarasi ca in stanga jos este selectat foldeul LGAPP, mergeti in dreapta sus si dati click dreapta pe TOTO si selectati optiunea "read".
-acuma programul va face backup la fisierele telefonului(vor fi copiate in folderul de pe desktop); dureaza aproximativ 40 minute timp in care nu umblati la nimica la telefon si il lasati sa isi faca treaba.
-dupa ce s-a terminat de copiat puneti intr-un loc sigur folderul de pe desktop in caz ca aveti nevoie de el sa puteti apela la fisierele lui.
-in EFS in drteapta sus dati click dreapta pe TOTO si redenumi-l ca si inainte LGAPP dupa care dati click dreapta pe el si dati refresh apoi disconect.

Instalarea THEME MANAGER:

-deschideti programul EFS, fara sa conectati telefonul; vedeti o fereastra goala cu un buton in partea de sus "explore" pe care apasati.
-va aparea o fereastra mai mica pe care apasati cancel.
-fereastra voastra s-a impartit acuma in 4 ferestre mai mici; in partea stanga jos aveti folderele din pc, iar in partea de stanga sus aveti folderele din telefon odata ce acesta va fi conectat.
-in partea de stanga jos cautati folderul in care se afla "theme manager" care l-ati downloadat si dati click pe el astfel in cat sa fie selectat si in partea dreapta jos sa apara fisierele pe care le contine folderul "theme manager"
-acuma apasati butonul connect si va va aparea iarasi fereastra aceea mica unde veti conecta telefonul ca si mai sus.
-in parea dreapta sus dati dublu click pe LGAPP ca sa il deschideti, apoi MEDIA, iar apoi SWF pe care il deshideti.
-aici veti gasi un folder cu numele "theme" pe care il deschideti; mergeti in fereastra dreapta jos si dati click dreapta pe fisierul "theme_bg2.swf" si dati write.
-in partea de stanga sus dati click pe inapoi pe folderul "swf" care va duce inpoi unde veti vedea in partea dreapta folderul "theme" si restul fisierelor.
-acuma in partea dreapta jos, dati pe click dreapta pe "widget2.swf", "widget4.swf" si "nyx file"
si dati "write"
-dupa ce ati terminat mergeti in casuta din dreapta sus si dati un regresh la LGAPP.
-acuma dati disconnect si telefonul se va restarta.
-acuma puneti telefonul in "mass storange mode" tot asha cum l-ati pus pe "data mode" (e explicat mai sus)
-conectati telefonul la pc, intrati in my computer apoi pe card si copiati direct pe card folderul "Themes" din theme manager.
-dupa ce l-ati copiat dati click dreapta pe el, alegeti proprietati si apoi hide.Ascundeti folderul atat pe el cat si subfolderele.
-acuma deconectati telefonul de la pc si selectati din telefon teme "Silver" apii reintoarceti-va la ecranul principal.
-acum apasati de 2 ori rapid tasta "c" dintre cele 2 taste de apel si va va afisa un meniu cu temele instalate pe care le puteti selecta; ca sa dispara meniul apasati de 2 ori tasta "c" rapid.

DACA VA RAMANE UN ECRAN GALBEN CU "LOADING" ATI UITAT SA REDENUMITI FISIERUL TOTO INAPOI IN LGAPP

PS: daca v-a fost folositor dati si la altii, va astept cu comentarii, intrebari si pareri.M-am hotarat sa pun si fisierul TOTO/LGAPP pentru ca sunt multi care nu isi fac back-up ( cretini !!! )

448 comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 400 din 448   Mai noi›   Cele mai noi»
Anonim spunea...

tot eu sunt cel mai de sus .(coment de pe 19.12.2009 18:03)
am downladat thememaneger v3.2 si is ceva teme misto . da am nevoie de efs media builder nush cum se face cu folderele alea

Anonim spunea...

Am o problema am conectat telefonul asa cum ai zis am dat rename la LGAPP cu numele TOTO iam dat refresh am deconectat telefonul si acuma imi apare ecran galben cu refreshing!!

ce fac:((?

Unknown spunea...

Intri iarasi acolo si redenumesti folderul TOTO inpoi in LGAPP si problema s-a rezolvat.E ceva normal sa apara galben pana instalezi temele dupaia il renumesti iarasi LGAPP

Anonim spunea...

cand am facut operatiile care ai zis tu mai sus displeiul telefonului tot galben a ramas si scrie refreshing. Spume.mi si mie ce sa fac. Te ROG FRUMOS.pls

Unknown spunea...

Ai facut back-up la telefon ?lasa-mi un id de mess.

iuli spunea...

salut,am si eu o intrebare te rog, cand deschid efs,dau cancel la iconita cemi apare,totul e bine,apoi cand conectez telefonul,nu`mi apare in programul acela efs,ca si cand nu las conecta,poti sami zici de ce te rog.ms

Anonim spunea...

buna!!! am si eu o mare rugamin LG KU990i iar cd-u ie de KU990...credetzi ca are vreo importantza??? ms pt rasp :)

Anonim spunea...

cum pun inapoi fisierul toto?am incercat sa copiez normal cu efs dar da eroare la un moment dat si se opreste nu copiaza folderul pxo da e eroare la agingtest si la cateva fisiere

Anonim spunea...

cum fac backup ca nu reusesc

Anonim spunea...

trebuie facut un new folder si il denumesc doarin LGAPP si iy facut backupul? raspundeti rpd plz ca am nevoie

Anonim spunea...

imi explica cineva si mie pas cu pas cum pun backup inapoi pe telefon.mie nu imi merge,imi da o eroare cand ajunge pe la fisierele swf.si acolo se opreste.puneti un tutorial cu punerea backup inapoi pe telefon.

Anonim spunea...

salut,zimi umpik si mie de ce nu imi citeste telefonul in efs,adica cand deschid efs,conectez tel,dau explore,si in stanga sus nu`mi deschide telu,nu se conecteaza,lasami un raspuns te rog

Octavian spunea...

eroare 408(youtube) are cineva solutie?(ms pentru teme!)

Anonim spunea...

chestiia asta merge sh la lg gt505?:)

Anonim spunea...

am facut tot ce ai spus tu mai sus si cand apas tasta C nu imi apare nimic ce pot sa fac?poate poti sa ma juti cu o informatie te rog ID:Ionut_moldovan2512

Anonim spunea...

sall cipri te rog io frm spunemi si mie te rog cun fac dk pot sa-mi fac la lok setarile care le aveam la telefon in legatura cu codul acela k sa imi modific setarile la difuzor 3845#*990# k am facut cum scria acolo pe youtube cu aia sa setez pe 7 db si etc si mi se aude urat de tot plz help me fast id:danescumarius@yahoo.com

Anonim spunea...

sau dk e cum fac ,sa-mi spui exact cum fac sa se auda mai tare decat cum era din fabrica dar sa se auda si bn la toate melodiile nu asa urat:(

Anonim spunea...

nu de alta dar doar lam luat de 2 zile si m-am panicat (ziceam io in gand...mamaaaaaa ce ma fakkk se vezi uh k am stricat difuzoru...am belito....) ,hai poate ma ajuti te rog mult.Ms anticipat

Anonim spunea...

Foarte tare mia mers perfect ms de tutorial si tuturor care le este frica sa incerce in pasii de mai sus....Jos palaria

Anonim spunea...

Salut !cand introduc cablul usb nu se intimpla nimca nu imi apare sa dau conect si ii pe data ce sa fac :(???

Anonim spunea...

MERGE SUUUUUPER !!!!!
MII DE MULTUMIRI, ESTI TARE.
RESPECTATI INTOCMAI TUTORIALUL SI NU SE VA INTAMPLA NIMIC RAU CU TELEFONUL.

Anonim spunea...

buna, am o rugaminte la voi. cine ma poate ajuta shi pe mine cu mutarea pozelor intr-un nou folder. manualul cu ghidul utilizatorului nu il mai gasesc din pacate shi nu reusesc sa ma descurc.

Anonim spunea...

ciprin te rog frumoss imi poti spune si mie dc nu pot sa ma conectez cu telefonu la programu efs te rog frumos

Pro Hincesti spunea...

Am incercat sa schimb tema pentru LG KU990 dupa tutorialul de aici : http://dr-cipry.blogspot.com/2009/05/instaleaza-teme-pe-lg-ku990.html .... nush ce am facut si cind intru in EFS imi scrie : No such file or directory .... am ajuns dupa planul de pe situl de mai sus la Backup la penultimul punct si anume dupa ce am facut back up sa redenumesc mapa TOTO in LGAPP si numa am sters den de TOTO si am intrat in net sa dau copy la den care treb sa o pun si cind am intrat mapa deja nu mai avea vreun nume ... cind am pus numele de LGAPP nu l-a acceptat ... dupa ce am restartat mob cu intentia ca isi va reveni acesta a inceput sa dea eroarea No such file or directory

P.S. Va rog frumos sa ma ajutati .... ... chiar nush ce sa fac

Anonim spunea...

nu imi merge bluetooth-ul,ai idee de unde pot lua un kit de instalare sau ceva ssa il fac sa mearga ?

Anonim spunea...

IMI SPUI ID TAU DE MES SAU IMI POTI SPUNE CUM SA IMSTALEZ BLUTEOOTH-UL,K NU IMI MERGE,IMI ZICE CA NU II INSTALAT
TE ROG MULT. SALUT

Anonim spunea...

am o problema cu un ku990i a inceput sa trimita mesaje aiurea si primesc confirmari in continu ce are? s-a frecat softu? il am de o saptamana care ma ajuta si pe mine?

Anonim spunea...

am incercat si eu sami pun teme dar nu a mers nu am facut backup m nu lam stricat sau ceva de genu pot spune ca am mers ine dar cand trebuie sa apas pe c de 2 nu se intampla nimic

Anonim spunea...

Salut.As avea si eu o intrebare.Acest tutorial merge si pentru lg gt505 ?

Anonim spunea...

salut,poti urca tema de la htc?ms

Dr.Cipry spunea...

Daca cauti pe site gasesti thema HTC Diamond ca este pusa.Da-i un search :)

Anonim spunea...

mi-a mers fara probleme da nu prea imi plac temele as vrea sa o pun tot p cea originala ARGINT cum fac cu softu ?????plizz add traficant_de_jmecherie

Anonim spunea...

DUPA CE AM REDENUMIT TOTO IN LGAPP SI DAT REFRES NU MIA MAI CITIT TELEFONUL AST RASP

Anonim spunea...

vreau si io ca sa imi faci baga id asta de mess plz iulian2009catalin

Dr.Cipry spunea...

Si ma rog ce sa-ti fac eu ? Eu amf acut tutorialul daca vrei sa faci dupa el bine daca nu dute intr-un service sa iti faca.Sau daca vi la mine sa iti fac eu treaba care o poti face tu aici te costa 70 ron

Anonim spunea...

Salut. Am si eu un lg KU990i necodat. As dori sa pot sa activez difuzorul atunci cind vb cu cineva, si nu pot. In momentul cind discut cu cineva la telefon si apas pe ecran pe defuzor sau mute, pictograme dreapta sus, nu se intimpla nimic, ca si cum nici nu ar exista acolo.
Va rog sa imi zica si mie cineva care e problema, va rog, il am de 2 luni, nou, nu am umblat la soft sau prin alte setari si in cartea lui spune ca suporta treaba asta (speaker).
PLS e o functie pe care o fol cind sunt la volan.
TX Florin SV

Anonim spunea...

salut ciprina am urmat pas cu pas sfaturile tale de a uni fisierele lgapp cu toto si tot imi arata ecranul acela galben cu refreshing ce are ca nu imi pot da seama un sfat te rog frumosss.pentru ori ce eventualitate adu meu(dumitruantonio97)astept rsp te rog frumossss

Anonim spunea...

nu mi gaseste my comp cardu..

Anonim spunea...

Salut. Am si eu un lg KU990i necodat. As dori sa pot sa activez difuzorul atunci cind vb cu cineva, si nu pot. In momentul cind discut cu cineva la telefon si apas pe ecran pe defuzor sau mute, pictograme dreapta sus, nu se intimpla nimic, ca si cum nici nu ar exista acolo.
Va rog sa imi zica si mie cineva care e problema, va rog, il am de 2 luni, nou, nu am umblat la soft sau prin alte setari si in cartea lui spune ca suporta treaba asta (speaker).
PLS e o functie pe care o fol cind sunt la volan.
TX Florin SV


hai ca te ajut eu la treaba asta,n momentul cand vorbest la telefon ecranul nu functoneaza deoarece este blocat apasa pe butonul de la teral exact cum apes cand l deblochezi doar ca de data asta apes o sngura data ;)

Anonim spunea...

TX Intradevar asta era smecheria.
Florin SV

Anonim spunea...

Pe LG GT 505 merge ?

Anonim spunea...

Aha virusi Win 32 / Delf Trojan MERSII DA NU AM RISC CA AM DAT CEVA BANI PE TEL !

Unknown spunea...

salut!cum pun inapoi back-upul ca nu imi mai vede telu in EFS??????astept raspuns

Anonim spunea...

MI-A RAMAS BLOCAT CU IMAGINEA AIA GALBENA PE CARE SCRIE "REFRESHING"

Anonim spunea...

MI-A RAMAS BLOCAT CU IMAGINEA AIA GALBENA PE CARE SCRIE "REFRESHING"
TE ROG AJUTAMA
BAGA ID-UL ASTA IN LISTA SI AJUTA-MA

Anonim spunea...

nelu stelistu multumesc mult A pus temele merg super.PS altii nu stiu decit sa injure.eu am 52 de ani si ca pregatire 8 clase si 3 ani sc profesionala adr.nelu.stelistu1@yahoo.com. inca o data mii de multumiri. sa fi avut si eu tehnica asta acum 35 de ani.....

Unknown spunea...

Ma bucur ca ati reusit sa va puneti temele conform tutorialului...e imposibil sa nu iasa daca se respecta tutorialul, dar ce sa faci...multi sar peste back-up si ma acuza ca le-am stricat telefonul, sau mai stiu eu ce nu respecta si nu le iasa si ajung cu ele in service...pare rau pentru ei, dar nu sunt eu devina.O zi buna va doresc.

Anonim spunea...

BAGA ID-UL ASTA SI AJUTAMA patrulescu_cristi
MI-A RAMAS PE TEL O IMAGINE GALBENA PE CARE SCRIE "REFRESHING"
TE ROG AJUTAMA

Anonim spunea...

Va rog frumos imi poate spune cineva daca merge acest tutorial si pe lg gt505 ?

Anonim spunea...

nu gasesc fisierele alea wildget 4 2 si nyx sau cum ii zice

Anonim spunea...

Imi poate spune cineva va rog daca merge acest tutorial si pe gt505 ??

Anonim spunea...

salut am incercat si eu sa fac back up da mi sa facut ecranu galben ca la ceilalti l-am dus la service si a zis ca nu merge facut ce sa fac? vreau niste sfaturi plz!!!!!!!!

Anonim spunea...

Baga backup-ul pe care l-ai facut inainte sa iti pui temele.Daca nu urmezi toti pasii cum scrie acolo asa patiti....


STIE CINEVA DACA MERGE SI PE LG GT505 ?

Dr.Cipry spunea...

Redenumeste TOTO inpoi in LGAPP, daca nai facut nimica prin telefon alte prostii, daca zici ca doar teai impotmolit la back-up. Daca nuti merge telefonul nici asha inseamna ca omiti sa zici anumite chestii...cum ca ai instalat themele si nu ai avut back-up facut.

Anonim spunea...

Cipry imi poti spune te rog daca merge acest tutorial si pe lg gt505 ?

Anonim spunea...

imi apare ecranul galben si scrie refreshing ce trebuie sa ii fac ??am inlocuit fisierul tato cu lgapp dar degeaba nu se schimba nimic va rog ajutatima

Anonim spunea...

mc mult! a mers!

Anonim spunea...

daca urmati pasii exact cum scrie acolo...n-are cum sa nu mearga !!! daca nu sunteti in stare sa faceti ce scrie acolo....nu mai injurati omu' si lasati-va de modat!!
mc mult pentru ajutor Cipry!

Anonim spunea...

Sal ,ms moolt a mers totul perfect ! As avea o intrebare...cum sa bag jocuri pe el? Daca imi poti da un link cu jocuri pt TFT si sa imi zici o cale de instalare as fi recunoscator.Ms anticipat

Anonim spunea...

mie nu imi apare nic cad se imart casutele in patru nu imi apare telefonu si nici dreapta sus care ma poate ajua si pe mn paul_pestisan1

Anonim spunea...

cipry te rog ajutama ca nu stiu ce sai mai fac am incercat de nu stiu cate ori si tot asa imi apate .imi apare casuta stanga jos si in alealalte nik ce tr sa fac baga si u id meu si explicami plz paul_pestisan1 sau paul_pestisan1@yahoo.com

Anonim spunea...

am incercat si io chestia cu sunetu si merge sooper beton...

Anonim spunea...

http://www.2shared.com/file/11004609/c914da1e/KU990i-DZ-V10b-MAR-12-2009-OPN.html am pus aici un LGAPP curat nu e de la orange e versiunea V10b merge tot inclusiv cardu il citeste

Anonim spunea...

mc vere mere perfect dar mere cam greu cand intru in imagini ,video,muzica deastea



zicetimi si mie o versiune mai noua a softului plz si cum bag ma multe teme
mc

Anonim spunea...

vreau si io thema HTC TouchDiamond plz ca nu mere sa o download

Anonim spunea...

sall am si eu o problema si va rog daca mati putea ajuta am un LG KU 990i luat din olanda si am vrut sa imi instalez si eu theme pe el dar primadata am vrut sa imi fac un backup am descarat efs pana aici totul ok dar cand pun telu pe [data mode] nu mil mai vede pc-ul si nu se mai conecteaza spunetimi va rog cum as putea sa remediez problema asta?

Anonim spunea...

SAL MEN.....AM URMAT PASII INTOCMAI DAR TEMA SILVER NU-MI FUNCTIONEAZA.....SI DECI NU POT ACCESA TEMELE......STII CUMVA CE TREBUIE SA FAC?MS MULT.

sorohancornel spunea...

mie imi apare "error loading Theme Manager.Check you have installed Theme Manager correctly" ma puteti ajuta

Anonim spunea...

am reusit fara probleme un pic de chin a fost cu driverele dar s-a rezolvat , o intrebare am dk vreau sa bag alte teme cum se face tre sa modific ceva in fisieul ala .doc din themes?

Anonim spunea...

uite aici cea mai tare tema:
http://movilae.com/rumor-lg-ku990-camara-de-5-megapixeles/
are cineva asa ceva????
e tema originala
ce zici Dr. Cipry?
si nu mai terbuie sa buleshti tel cu teme contrafacute

Anonim spunea...

stie cineva 1 link de download la tema de mai sus???????????????????

Anonim spunea...

aia e doar o tema bagata de la vodafon

Anonim spunea...

vodafone si teme albastre ?!? LOL - tare blog, o sa mai intru.. niciodata

Anonim spunea...

sal.as vrea sa stiu si eu ce teme se instaleaza in telefon sa stiu dak ma apuc sa instalez teme manager sau nu...ms anticipat!!

Anonim spunea...

mi-am pus teme pe ku990i si mere perfect,multumesc, dar as vrea sa pun teme pe un kp501, se procedeaza la fel?

Anonim spunea...

man am facut tot ce ai zis in tutorial si a mers perfect..nu inteleg dc toti injura k prosti dak nu le iese din prostia lor si mai ales se dau buni si nu fac nici backup..eu vreau sa spun k si backup-ul a iesit din prima si temele la fel..am pus tema aia viewty ultimate..ms k mi-ai salvat telefonul;) k tema aceea clasica a lui era prea demodata dar viewty ultimate e super belea..iti multumesc pt tutorialul pe care lai pus;)

Anonim spunea...

mi-am pus teme pe ku990i si a mers perfect, multumiri, dar as vrea sa stiu daca trebuie sa procedez la fel pt un kp501?

Anonim spunea...

FRATELE MEU TOATA STIMA.....AM URMAT INDICATIILE TALE SI AM REUSIT...TOATE TEMELE MERG PERFECT....TELU LA FEL....MERSI MULT MULT SI DACA AI SA TRECI PE LA CLUJ DAU O BERE.... ;)) MERSI TARE MULT

Anonim spunea...

Salut ma ! Te rog dami add the_remix2001!Mie nu imi apare telefonu,nici in data mode...Si vreau sa vorbim acolo,sau chiar sa imi pui tu tema.Merci,poti castiga ceva.

Anonim spunea...

sall imi poti spune shi mie pls dak cumva nu mi fak back upul bn ce se intapla shi cum fak rost de el de pe site asta???

Anonim spunea...

LAMINE NU MERGE DELOC CA VREAU SA DESCHID EFS !!!CE POT FACE IN CAZU ASTA.....ID DE MESS WOLF_CMS20...ADD CARE STITI CUM SE REZOLVA

cosmin spunea...

MIA MERS PERFECT...DA MERE CAM GREU......ORICUM TEME i3D ii cea mai tare frate ms ms ms mult

Anonim spunea...

s

Anonim spunea...

cipry am un lg ku990i bag in el un card de memorie maxell de 2gb dar nu il citeste ...ma poti ajuta?

Anonim spunea...

ma poti ajuta si pe mine te rog am facut totul cum trebuia si acuma imi apare pe ecran refresing si e tot galben imi poti spune te rog ce sa fac?ms

Anonim spunea...

intra te rog pe idul meu trebuie sa vb cu tine ceva neaparat .
roby_gusterul
Te rog foarte frumos

Anonim spunea...

sal ciprian,spunemi te rog am avut aceeasi problema cu ecranul galben,l=am deconectat iar acum nu imi mai vede tel cu efs.ce pot face.scuze de deranj

Anonim spunea...

iar acum cand deschid tel imi apare pagina de start cu lg si tot clipeste mai departe nu merge.ce pot face

Anonim spunea...

id meu e andrusiac_adrian intra te rog si spunemi ce as putea face e urgent tare scuze k te deranjez

Anonim spunea...

ceva teme noi nu ai?

Anonim spunea...

Am facut backup la LGAPP original ,am salvat in alta parte. Pina aici toate bune si frumoase.Dupa o luna de zile am vrut sa il rescriu pe tel dar nu a mai incaput .EFSul spune ca in memoria tel mai este liber 45,8 la suta . De ce?

Anonim spunea...

Buna. As vrea si eu back-up-ul tau. :D Eu l-am facut si l-am pus bine. Atat de bine..incat nu-l mai gasesc deloc. Nu reusesc sa-l scot de pe FileBox. Daca ai timp si binevoiesti sa mi-l trimiti, il astept pe frincu.iuliana@yahoo.com. Iti multumesc anticipat.

muhy spunea...

eu am facut exact ce trebuia am ajuns la final dar nu merge partea cu apsatul tastei 'c' de 2 ori rapid nu imi apare acel meniu...va rog ajutati-ma ce pot face sa imi apara ?? id meu muhy_jupanu92

Anonim spunea...

deci eu nu am cablu de date ... unde creez fisierul ala lgapp pe ce desktop ?id meu este danny_c.ronaldo@yahoo.com dami te rog add si ajutama sa il rezolv:)

Anonim spunea...

nici un raspuns man nici macar aici?

Anonim spunea...

Ms mult de tot.Foarte usor de realizat mai ales ca ai dat mura-n gura.Chiar daca a mers am avut emotii :) Ms mult inca o data.Cand vi la Curtea de Arges te cinstesc. ionutz_breakeru@yahoo.com

Anonim spunea...

sal.am telf,ku990i si am procedat cum se instaleaza teme si numi mai se deschide telf adida se deschide si apare doar ora si numi mai intra in meniu pot intra in foto si apeluri pierdute si celalalte apeluri.CUM POT DESCHIDE MENIUL DIN TELEF.AJUTOR....id iulispaniolu.nu pot sa pun backup pe telef ca nu este pus pe data mode este pus pe storange mode si nu pot conecta telef.AJUTOR...

Anonim spunea...

sal!!zimi si mie o chestie am gasit o teme foarte misto ,pot s o instalez? si daca da cum.ms.pa pa

Anonim spunea...

foarte bun.....functioneaza si la mine foarte multumit........bravo ciprian

Anonim spunea...

nu am facut nimik cu telefonul, nu am umlat la nimik doar poze si leam copiat in pc. mia aparut dintr-o data ecranul galben refreshing. sa fac un backup dupa cum ai zis mai sus?

Anonim spunea...

AM SCHIMBAT DIN TOTO IN LGAPP SI TOT ASA AM ECRANUL GALBEN SI REFRESHING

Anonim spunea...

ma cand dau sa le copii direct pe card imi zice ca...''Folders cannot be transferred to mobile handset'' astept raspuns ms

Anonim spunea...

Eu am o problema.Nu am cablu de date..ci doar bluetooth la PC.Cum fac sa ma conectez cu efsu la telefon?

Anonim spunea...

Salutre tuturor.....Am o mare mare problema am facut ce nu trebuia in telefon LG ku990i cine ma poate ajuta?

Am sters fisierul LGPP si nu stiu de la cine sa fac rost de acest fisier cine ma poate ajuta?

VA ROG!

Anonim spunea...

cine are temele gata facute sa mi le tr pls k io nu am cablu de date la id zend_the_legend pls multumesc frumos pt suport

anca_med86 spunea...

am reusit sa termin de instalat cu greu,dar nu-mi apare nici un meniu cand apas de 2 ori rapid pe tasta c:((

Anonim spunea...

tutorialu de instalare a temelor este valabil si pentru LG KP501?

Anonim spunea...

sal ma poti ajuta si pe mn eu mam luat dupa al tutorial si nu erafacut bn si miam bulit telu am sters tot asa to am buck up da cand incerc sa il pun il pune pana la alea cu litera P si de acolo imi da eroare sti cmv dc.si ap redenumit LGAPP in TOTO,daca vrei sa ma ajuti da si u un add la id meu de mess Al3xIT@yahoo.com sua lasa un coment ce sa fac

Anonim spunea...

toata stima pentru rablare, Dr.Cipry...am urmat pasii cu MARE ATENTIE si ama reusit..

Anonim spunea...

pentru anca_med86 : ca sa apara meniu thememanager activeaza dualclock din meniul telefonului si apoi meniu principal/2 x "c" si tre sa mearga

Anonim spunea...

Cine stie cum INSTALEZ SOFTUL PE TELEFON LG ku990i....se restarteaza la prnire:(

Anonim spunea...

Cine imi da si mie PC suite pentru lg ku990i va rog! ID:emagabytzu
Multumesc

FeLix spunea...

salut
am si eu o problema cu EFS - cand il deschid dau explore - apoi cancel la fereastra aceea - cand ramane fereastra cu cele 4 parti nu apare nimic de pe desktop - iar in fereastra din stanga acesteia apar doar A: C: D: E: F: si G: nu apare desktop

Unknown spunea...

Am setat la Mod conexiune USB > Servicii de date.Conectez telefonul la PC iar in EFS nu imi gaseste telefonul pt a putea sa dau conect.Ce sa fac???

Anonim spunea...

Salut.as avea o rugaminte ....mi-am luat un lg gt505 si nu stiu cum sa instalez theme pe el.am tot cautat pe diferite forumuri si nu gasesc nimik....ai putea sa ma ajutzi si pe mine te rog sau macar sa i-mi spui unde sa intru si ce sa fac... id-ul meu de mess << raulprejmer >>..

M1K3Y spunea...

sal, cu toate ca nu prea m-a lasat inima sa instalez temele ..... a mers perfect pe ku990i . ms mult !

Anonim spunea...

am urmat instructiunile si mia mers pana la theme_bg2.swf si acolo imi da o eroare ce e de facut?

Anonim spunea...

nu mi se deschide efs de ce?

Anonim spunea...

Cipri zimi te rog da repede de ce nu pot sa instalez Backup-ul...ii dau click dreapta si ii dau write si l-am tras din calc acolo in radacina...si inclusiv backupul meu cat si al tau imi da eroare da nu inteleg de ce si acuma numai pot sa il scot din ecranul ala galben cu refresh...ms te rog sa imi raspunzi cat mai repede...STIMA!!!

pluticoman spunea...

sal,in primul rind felicitari ptr Cipry tutorialul este bun eu am un lg ku990i si am pus pe el teme la 2-3 zile dupa ce l-am cumparat(asta a fost in septembrie 2009) dar iataca am ajuns si eu la 2 probleme
1. mi-am pierdut backupul datorita HDD-ului care m-a lasat daca are cineva un backup ptr ku990i branduit pe orange i-as multumii
2.asta ptr cipry uitete pls la tema asta http://www.mygreatphone.com/forum/themes/21097-cookie-3-ancientdarkcall.html si spunemi daca se poate instala cu theme manager pe card sau numai in mem. telefonului??/eu am gasit un tutorial pe youtube cu instalarea temei dar e ptr o ver. mai veche si tr facute modificari la anumiti parametrii care nu coincid cu ver. noua a temei daca vrei imim poti trimite si un mail pe pluticoman@gmail.com ms

Anonim spunea...

salve vreu sa te felicit ptr tuorialul ta de aici este perfect functionabil eu am un lg ku990i si am pus teme pe el la 2 zile dupa ce l-am cumparat(septembrie 2009) si totusi ma confrunt cu 2 probleme:
1. din cauza HDD-ului mi-am pierdut backupul daca are cineva backup ptr ku990i brand orange as fii recunoscator
2.cipry uitete la tema asta http://www.mygreatphone.com/forum/themes/21097-cookie-3-ancientdarkcall.html si spunemi daca se poate pune cu theme manager sau numai in memoria telefonului am gasit un tutorial pe youtube dar e ptr o versiune mai veche si nu prea am inteles-o respect pluticoman apropo mailul meu pluticoman@gmail.com sau ID yahoo pluticoman daca vrei sa imi raspunzi

Anonim spunea...

salut nu am in drapta jos acolo unde zici tu theme_bg2.swf si nici celelalte chesti terog ajutama

Anonim spunea...

MERSI MULT

Anonim spunea...

stie cineva cum as putea sa fac cumva ca volumul cand vb la telefonul asta sa fie mai mare?

adryan90 spunea...

sal,am si eu o intrebare,sau mai bine zis sa va zic exact c am facu cu telefonul... am intrat in el cu efs si am incercat sa redenumesc LGAPP in TOTO,dar nam apucat s ii au refresh telu sia dat restart singur,fara sa fac eu nimic,iar acum imi tot apare displayul galben cu regreshing dar nimic,incerc sa ma conectez la el prin efs,dar numi apare nik,decat atunci cand selectezi portul si atat,nimic mai mult,nu pot intra sa redenumesc la loc,am incercat si in gang image mode,dar tot la fel.am back up. ce e de facut ? ma puteti ajuta.

Anonim spunea...

am facut totul ca aici si la sfarsit,dupa ce am selectat tema 'silver' mi-a aparut pe ecranul principal "error loading theme manager". ai idee ce trebuie sa ii fac? ajuta'ma te rog!!

Anonim spunea...

prea tare. multumesc ptr tutorial. functioneaza fara nicio eroare.

Anonim spunea...

cum pot sa instalez kaspersky pe telefon?

Anonim spunea...

sal,am si eu nevoie mare de ajutor,plz,baga id asta ady_kiss90 sa vb ceva cu tine despre telefon

Anonim spunea...

Am lg ku990i. problema la mn e ca la conectivitate nu gasesc "data mode" ci "data service"...si nu prea merge instalat...acolo m'am blocat...se procedeaza altfel la versiunea ku990i?

Flooder spunea...

Mie chiar mi-a mers pe lg ku990i..... Sunt foarte multumit de tutorial. Multumesc.

Anonim spunea...

un id de mesenger sa vb ca nu ma descurc te rog

Anonim spunea...

Salut....stiu ca a trecut multa vreme de cand u ai renuntat la tel...dar am si eu o problema...am urmarit tutorialul si mi-am instalat temele... problema este acum ca nu mai am ceasul pe ecran :((( si vreau sa pun backup-ul inapoi dar nu pot pentru ca folderul toto este de vreo 100mb iar memoria mea libera din telefon este de vreo 80mb...te rog mult de tot lasa-mi un id sau poti sa il bagi u pe al meu in lista daca vrei(ghighi_star@yahoo.com)....iti multumesc...salutare.

Anonim spunea...

ESTI FOARTE TARE FRATE ...MI-A REUSIT DIN PRIMA FARA SA MAI FAC VREO DATA ....RESPECT ...

Anonim spunea...

Merge perfect multumes anticipat,,,am fost indecis pentru caci multi au zis ca li sa stricat sau ca stie eu ce...dar am incercat am facut pas, cu pas si am resuit...app frumoase teme sper sa mai apara si altele..si un mesaj pt cei care sunt influentati de nobii astialati care nici sa vorbeasca nu stiu si lor le trebuie backup si teme...foarte bine a explicat acolo dc nu sunteti atenti sa faceti asa cum zice el...am reusit si chestiuta aia cu difuzorul;)....Respect

Anonim spunea...

am si eu o problema nu stiu ce am facut in efs media bilder si acum nu mai vad nici un fisier al telefonului am vrut sa fac un backup si nu am reusit sa dau rename si a ramas fara nume LGAPP acu pe langa ca imi apare ecran galben imi da si eroare in efs ca cica nu este nici un fisier.ma poate ajuta si pe mine cineva?sau daca as putea sa rescriu softu inapoi cu totu

Anonim spunea...

Buna.Am instalat acum cateva zile si am reusit tot pe acolo,a mers doar ca telefonul gandeste mai greu acum asa ca astazi am deschis iar efs-ul ala cu toate si am sters fara sa ma gandesc ca ar putea sa se intample ceva folderul "THEMES" din folderul "Themes".folderul pe care l-am sters avea teme pe care le pusesem ulterior,altele decat cele instalate prima data.problema nu e asta ci ca s-a dat restart si apoi am vazut ca telefonul mergea la fel de greu asa ca am intrat in setari si am dat revenire la setarile initiale.dupa treaba asta telefonul s-a blocat in sensul ca are tastele blocate si cand apas pe deblocare taste doar se aprinde lumina si imi apare ceasul cu data si cu apasati...pt deblocare.nu se deblocheaza tastele oricat as apasa.am incercat sa ma sun si nu e nici retea pe telefon si pot doar sa sting si sa aprind telefonul si sa fac poze sau sa inregistrez.am backup-ul facut dinainte sa instalez toate cele.ce pasi trebuie sa urmez?te rog din suflet sa ma ajuti sper sa mai pot face ceva.ID-ul meu de Ymess e rebella_007.

Anonim spunea...

Foarte utile informatiile! urmatile cu atentie si nu veti pati nimic de genu(am ecranu galben numi mai merge blitu bateria tine 1 zi..) asteas niste porcarii.Am instalat si eu aceasta aplicatie si e super . In total cu greseli mi-a luat 3h si ceva... acuma as fi interesat de alte teme sau aplicatii care sa le pot instala pe aces telefon :: ma poti ajuta cu alte sfaturi utile??

Anonim spunea...

Super tare tutorialul! Mi-a functionat din prima, pasii sunt foarte bine explicati, este adevarat ca m-am temut la inceput putin sa umblu atat de avansat in setari, dar se pare ca mi-a iesit. Multumesc mult!

Anonim spunea...

sal . am un lg gt 505 . stii cumva vreun tutorial sau macar daca se pot schimba temele ?? mersi mult . poti baga id al3xander_manuel pt detalii

Unknown spunea...

Nu stiu sa-ti spun, eu am avut modelul ku990 deaia m-am acupat de el, de modelul tau nush ce sa zic, poate e aceeasi chestie daca seamana ca soft...dau nu stiu, mai bine mai cauta pe net ca o sa gasesti sigur.

BiTza spunea...

cine poate sa ma ajute si pe mn...
am nevoie de un backup

Anonim spunea...

BUN RAU DE TOT. TOTUL E SA FII ATENT SI SA URMEZI PAS CU PAS. THANK YOU VERY MUCH !!!!!!

Anonim spunea...

vreau sabag si eu o tema nou la tel dar sa mor daca stiu cum deci ma poate ajuta si pe me cn mai ales ca nu vreau sa renunt la temele de pe theme manager.

Anonim spunea...

am reusit si eu sa pun temele acelea, acum sper ca daca o sa am vreo problema sa reusesc sa fac si backup-ul

Cosmin Nike spunea...

sall...va rog dati-mi si mie firmware v10g bd orange k tre sa il duc la garantie din cauza k nu imi mai merge blitul si am pus pe el v10j

Madalina spunea...

buna buna.am urmat instructiunile,mi-au iesit pana cand am ales tema argint...si nu imi apare meniul din care sa aleg temele..ce pot face?multumesc anticipat

Unknown spunea...

Se alege tema Silver si se apasa de 2 ori tasta C stand in standby cu telefonul

Madalina spunea...

hey am reusit pana la urma..mz mult

Unknown spunea...

Cu placere. Ma bucur ca ai reusit, o zi buna iti doresc.

Anonim spunea...

SAlut! cand i-am dat sa-mi faca back-up mi-a aparut ecranul galben cu ...refreshing!!!...am copiat inapoi fisierul tau TOTO l-am redenumit in LGAPP si tot nu vrea sa mearga apare continuu ecran galben cu refresh! sant disperat ca nu stiu ce sa-i mai fac!!! te rog...help me!!! id-ul meu tummy10 sau mail tummy10@yahoo.com p.s. acum cand scriu chiar fac o a doua copiiere a lui TOTO di PC in radacina telef si mai incerc odata dar tare mi-e frica ca iar n-o sa mearga! HEEELP!!!

Anonim spunea...

Bah da io nam vazut nici o tema pentru acest tel se poate sa nu existe?
:((
:-o
X(

Anonim spunea...

pot pune back up pe kre l ai postat u aici in telefon?
pls am nev urg de ras u.....dk da cum sa procedez???
imi poti lasa un id??

Anonim spunea...

asta e id meu:black_angel902002 dk ma poti ajuta.

Wraith spunea...

Multumesc mult , functioneaza perfect nu se blocheaza nu nimic :) .

Anonim spunea...

ms mult, cine citeste cu atentie nu are cum sa greseasca, este primult tel pe care umblu si mia iesit perfect.

Felix spunea...

Foarte bun tutorial ;)
Mi-a iesit perefect :)

Anonim spunea...

poti sa-mi spui cum sa bag lg viewty ku990i in emergency download sau mode ca nush sigur cum se numeste daca nu contacteaza-ma pe id-ul ionutyonder merci anticipat

Anonim spunea...

am si eu o problema ca vreau sa-mi instalez softul si cand vreau sa-mi bag tel in emrgency mode sau download nush cum se numeste imi apare gang image mode poate ca nu fac eu combinatia de butoane corect daca nu id-ul meu este ionutyonder

Anonim spunea...

si mai am o problema am incercat sa bag un skin pt playerul audio si acum numai pot nici sa mai ascult muzica nici sa vizionez videoclipuri imi arata fisier necunoscut poate ma poti ajuta id ionutyonder

Anonim spunea...

Salutare dr cipry.
Un tutorial de flashuire nu ai ? Mai in detaliu: ai cumva firmware-ul v10a de la ku990i luat la abonament pe orange? Sa fie in format .dz sau intr-un folder cu fisierele alea cu extensia .bin si celelalte cu partition.mbr ...etc

M-ai putea ajuta ?

Unknown spunea...

Nu am, imi pare rau, nu mai posed telefonul asta de cam 1 an, nu mai prea am nimica de la el in laptop.

Anonim spunea...

va rog ajuta ti ma sa pun backupul inapoi pe tel(lg ku 990i) va rog,imi da eroare la 28 si ecranul este galben...
va rog

Anonim spunea...

BUNA AS VREA SA DEZINSTALEZ TEMELE DE PE TELEFON SA IL FAC CA LA INCEPUT CUM POT??

Unknown spunea...

Daca ti-ai facut back-up il pui inpoi in telefon, redenumesti LGAPP in TOTO, copiezi TOTO in telefon, redenumesti TOTO in LGAPP, dai restart la telefon si gata.
Daca nu ai back-up e cam o tragedie...am postat eu un back-up pe site da nu e sigur 100% ca e compatibil cu versiunea da de baza.
Sau...mergi intr-un service sa ti-l faca.

Anonim spunea...

cand dausa incarc theme_bg2.swf, imi da eror:26
ce potface

Anonim spunea...

buna!am si eu o intrebare:cand conectez tel la pc in fereastra mica unde trebuie sa dau conect in 3 sec nu imi apare telefonul dar daca intru in my computer telu imi apare!iar cand intru la setari conectivitate mie nu imi arata date mod ci doar mass storage si data service!ce trebuie sa fac ca sa imi pot instala si eu temele?astept raspuns ms!

Anonim spunea...

:X:X:X:X:X: DADADADADA forte bn Cipry sfaturile tale au fost OK ms.ms prieteni mai au ramsa masca pt ca am transformat un lk intrun iphone :))):))) tare frate ms.ms :*

Anonim spunea...

salut, am facut cum ai zis pana acolo la TOTO am redenumit si nu stiu dece s-a resetat telefonuX( si acuma imi apare ecran galben si scrie Refreshing...ce as putea sa ii fac? ca nu pot sa intru in tel, beck-up am facut il am

Unknown spunea...

Ghinion mare cu resetatul, ceva erorri prin pc...Dute inapoi pe telefon si redenumeste toto in lgapp, si reia procesul iarasi. Daca nu merge pune back-upul.
Back-up se pune redenumind LGAPP in TOTO, copiezi back-upul TOTO peste ce ai in telefon si redenumesti in LGAPP

Unknown spunea...

buna ciprian...am o mare nelamurire...cum as putea sa imi bag antivirus pe lg ku 990i...ast raspuns mersi mult:*

Unknown spunea...

Nu isi are rostu antivirusul pe ku990. Telefonul nu se viruseaza.

Anonim spunea...

imi dai te rog idu tau am o problema cu telefonul am incercat sa schimb tema la LG ku990 si imi apare ecranul galben si scrie refreshing si nu stiu ce sa fac :P ?

Anonim spunea...

cum fac sa scot imaginea galbena de pe telefon ca am incercat sa il fac prin EFS cu instructiunile dumneavoastra dar cand a inceput sa copieze fisierele a inceput sa dea o eroare iam dat oke oke oke si porma am deconectat telefonu de la cablu de date si mia ramas acea imagine galbena te rog sa ma ajuti sau va rog pe voi sa ma ajutati:((

Anonim spunea...

Te rog eu mult de tot sa ma ajuti nui dau de cap la telefon cu imaginea galbena refreshing:(( te rog ajutama:((

Anonim spunea...

Am un ku990i luat de la orange si i-am facut un restore mai brutal (am ras LGAPP dupa ce l-am redenumit), iar acu nu mai merge camera. Ma gandeam sa-l reflashuiesc. Ma puteti ajuta careva cu o imagine?

Anonim spunea...

A mers perfect ...Ms eu tot Florin ma numesc shi am 12 ani shi am incercat shi mia mers perfect
Asteptam noi theme;;):P

Anonim spunea...

Ms pt tutorial mai mers perfect :X Am 12 ani si mam descurcat si mia mers perfec:P
Asteptam noi theme
Bafta

Anonim spunea...

frate din ce orasi esti te platesc sa imi bagi si mie niste teme asta e adresa mea de mail dark_angel_981@yahoo.com

Anonim spunea...

sal am reusit cu temele
dupaia am vrut sa schimb playeru adica sa ii modific aspectul am luat altul de pe net si cand intru in player acum imi zice "fisierul nu exista"
ce pot sa ii fac??
p.s nu am facut backup pt ca dura prea mut si eram in criza de timp
ast reply ms

Unknown spunea...

DA AM RAMAS CU IMAGINEA GALBENA!!! DAR DUPA CE AM URMAT PASII EXACT! SI AM REDENUMIT LA FINAL TOTO IN LGAPP MI-A APARUT DEODATA 2 FOLDERE CU NUMELE DE LGAPP! IN PRIMA SUNT 3 FOLDERE GOALA IN CELALALT TOT CE TREBE DUPA REFRESH SI DISCONECT ECRAN GALBEN AM INCERCAT SA STREG PRIMUL FOLDER NU MERGE DE RENUMIT TOT NU MERGE...CAREI BAIU? DACA NU PUN BACKUPUL INAPOI DAR CU 2 FOLDERE IDENTICE TOT NO SA MEARGA? NU?

Anonim spunea...

mai este cnva pe acest bolg?

Anonim spunea...

sal am dat back-up si nu stiu cand e gata??imi zice ceva sau ce?

Anonim spunea...

nu ma mai lasa sa intru in meniu decat sa apelez si sa blochez tastatura ce fc plzzzz spunetimii id lacatusu_i

adi spunea...

salutare cine are team wiev sa ma ajute si pe mine la lg ku990 sa-i readuc fisierele pe fxplorer ca numi mai apar dupa backup am id mess ady_simy69 plsssss

Anonim spunea...

THX THX THX ;)

Anonim spunea...

mi-a mers perfect ;). iti multumesc pt tutorial.

Anonim spunea...

am si eu o intrebare...daca downloadez o tema .jar si o bag in tel fara EFS ... merge?

Unknown spunea...

Ai habar despre acest telefon ? ; dupa intrebarea pe care o pui se pare ca nici nu deti un astfel de telefon. Evident ca nu merge, altfel nu mai sciam acest tutorial.
Punete in tema cu situatia, o zi buna.

Anonim spunea...

ajutatima va rog k am sstricat tel imi apare ecranul galben si scrie refreshin ajuuuuuuuuuuuutor

Anonim spunea...

mersi boss e sooper programul cat si temelw http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/3.gif BFT

Anonim spunea...

ms.a mers ok.faci o treaba buna.

Anonim spunea...

MERCI MULT.........SOOPER TARE ;)

Anonim spunea...

am urmat pasii din tutorialul facut de tn si a mers ok. stii cumva daca se poate face ceva sa ramana tema selectata si dupa repornirea tel?stima.

Anonim spunea...

am si eu o intrebare ce tr s fac daca nu pot sa dau connect atunci can d fac bakup ce as putea sa fac daca mati putea ajuta add pls leuldeaur2009@hotmail.com merge si la yahoo

Anonim spunea...

mie nu mi se conecteaza..........ce are?????:)]

Anonim spunea...

Nu imi apar temele de ce?iar faza cu dublu ''c'' nici aia nu merge,pas cu pas am facut totul...doar ca nu imi apare nici o tema in plus.

Anonim spunea...

am si eu nevoie de ajutor:( am cablu la lg ku990i si nu mi apare in my computer dispozitivu :( am cautat si driver l am instalat si mi a aparut ca mi l recunoaste, dar nu inteleg de ce nu mi apare la my computer ,VA ROG SA MI RASPUNDA CINEVAAAA :-SSS

Anonim spunea...

VA ROG FRUMOS AJUTATI MA!! nu mi apare acolo widget2.swf , widget4.swf si "nyx file" este din cauza temelor? spuneti un link de unde as putea sa le iau:-s va rog sau daca am gresit undeva , pana la punctu asta am facut tot:(

Unknown spunea...

Din pacate eu nu mai am acest model de telefon de 1 an si ceva, asa ca ii rog pe utilizatorii acestui blog sa raspunda la intrebarile care vin pentru acest tutorial.

Sunteti cateva sute de persoane care ati folosit acest tutorial si tind sa cred ca puteti sa va descurcati ca si o mica comunitate in privinta aceasta. Sub caseta de comentarii puteti sa va abonati in caz ca apare vreun raspuns la comentariul vostru

Nu mai sunt in tema cu acest telefon si nu mai stiu ce a aparut nou.

Tutorialul va functiona si mai departe, dupa cum vedeti din comenturi treaba merge, dar nu la toata lumea din vina lor: sau n-au drivere, sau gresesc, sau nu isi fac back-up.

Lasati un mesaj aici cu ce va intereseaza si sa speram ca o persoana care stie raspunsul sa il posteze.

Va multumesc pentru intelegere,

o zi buna va doresc...

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 400 din 448   Mai noi› Cele mai noi»
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu