joi, 28 iulie 2011

Facebokk-ul iti distruge relatia !!!


Facebook-ul iti distruge relatia

Astazi citeam niste articole pe mashable.com si am gasit ceva care m-a facut sa-l citesc pana la sfarsit (nu fugitiv, cum fac deobicei). Titlul suna cam asa “ 5 Way Facebook Changed Dating ( For the whorse)”.
De la inceput mi s-a parut o gluma, dar dupa ce am parcurs aticolul, mi-am dat seama ca era pe bune.
Da, da, se pare ca Facebook-ul iti poare schimba relatia. O parte din mine tot vrea sa creada ca e totul la misto. Dar hai sa vedem ce crezi tu. Iti spun pe scurt ce puncte atinge articolul si vreau sa-mi spui daca tu crezi ca este posibil asa ceva.
1. “Vei analiza mult prea mult, iar asta te va aduce in pragul nebuniei.” Aici ni se spune ca vei sta sa analizezi frecventa cu care posteaza mesaje pe perete sau faptul ca nu mai posteaza (partenerul tau evident) . Lucrurile astea se pare ca-ti vor ridica intrebari.
2. “Vei vedea toate actiunile si activitatile fostului sau fostei”. Hmm, aici cam au dreptate!
3. “Relatiile si despartirile sunt publice”. Da, da, aici e corect. Stii si tu “is in a relationship”; “single” etc.
4. “Este o inregistrare a tuturor greselilor tale din trecutul amoros”. Nu am prea inteles-o pe asta, dar se pare ca se refera la cei care raman in relatii nasoale cu fostii parteneri, iar asta are ca repercursiune comentarii si mesaje nasoale online.
5. “Comentariile altor oameni iti vor face partenerul gelos”. Probabil de genu’ “ ce ne-am distrat aseara!” (mesaj venit de la vecina/ul de la 2 catre iubitul/a ta/u). Si aici le dau drepatate, cu toata ca daca ar fi sa fie ceva acolo nimeni nu va posta asta pe wall-ul partenerului tau.
Luati masuri cat inca se mai poate !
SURSA: AICI

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu