marți, 22 septembrie 2009

Michael Jackson premiera mondiala a filmului vietii sale: "This is It"

Viaţa lui Michael Jackson în 90 de minute. Filmul "This is It", bazat pe ultimele repetiţii ale megastarului înaintea morţii sale din iunie anul acesta, va avea premiera simultană în 15 oraşe din întreaga lume, începând cu 27 octombrie.

Evenimentul este cu atât mai deosebit, cu cât nu se prea obişnuieşte ca o producţie hollywoodiană să aibă premieră simultană. Cu toate acestea, pe 27 octombrie, "This is It", filmul care poartă numele megaturneului de revenire al lui Michael Jackson, va primi aplauze în acelaşi timp din cele mai mari oraşe ale lumii, printre care New York, Rio de Janeiro, London, Berlin şi Seoul, în timp ce producătorii vor păşi pe covorul roşu la Los Angeles, anunţă Sony Pictures.

Compania a plătit 60 de milioane de dolari pentru a primi drepturile de difuzare a imaginilor de la repetiţiile pe care Michael Jackson le făcea pentru seria de 50 concerte ce urmau să aibă loc la O2 Arena din Londra
.

Reprezentanţii Sony Pictures nu au dorit să dea publicităţii numele celorlalte nouă oraşe care se vor bucura de premieră.

Gala de la Los Angeles va fi transmisă prin satelit, iar premiera de la Londra va avea loc la ora locală 24.00, pe 28 octombrie. În total, spun producătorii şi organizatorii, filmul va fi vizionat pentru prima data în peste 25 de oraşe din lume.

Succes post-mortem

Pelicula de 60 de milioane de dolari a fost realizat în urma acordului dintre compania AEG live, cea care s-a ocupat de promovarea concertelor lui Michael, şi Sony Pictures.

Potrivit estimărilor, succesul de casă de care se va bucura filmul, afacerile în derulare şi vânzările de albume de după decesul lui Michael vor aduce administratorilor averii acestuia beneficii de peste 200 de milioane de dolari, până la sfârşitul anului.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu