miercuri, 25 martie 2009

Configurare router wireless

Asta-i un subiect ce ma seaca din ce in ce mai mult mai ales din cauza YM! unde mi se pun zeci de mii de intrebari cum se configureaza un router wireless.Chestia este ca in Romania se cumpara un anumuit produs da nimeni nu citeste manualul de utilizare decat cand isi da seama ca nu ii iasa nici cum ceea ce vrea sa faca !!!Este foarte simplu fratilor...in manualul routerului se da exact explicatia de care aveti nevoie ca sa instalati un router.Tot ce aveti nevoie este de un router, un cablu sertizat straight(manevra in oglinda) care sa faca legatura dintre unul din porturile LAN si PC,cablul de la NET care intra in portul WAN,un cd cu soft si manualul de utilizare.Trebe sa mai stiti ce fel de conexiune aveti la internet.Cred ca aici se inpotmolesc ce-i mai multi care citesc instructiunile, faptul ca nu stiu ce conexiune au.
Deci daca aveti net cu user si parola (exemplu: RDS) se face o conexiune PPPoE unde va va cere sa introduceti un user si parola, acestea fiind cele de la RDS cu care va conectati pana acuma la net.
Daca nu aveti o conexiune cu user si parola se face o conexiune standart unde nu va va cere nici un user si nici o parola.
Sper ca m-am facut inteles.CITITI MANUALUL !!! Acolo va arata exact cu se instaleaza.
Pentru ce-i care nu ati reusit va astept cu comentarii.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu