vineri, 18 februarie 2011

LiveView™ Sony Ericsson - review

Folosesc acest mic gadget de ceva timp si il gasesc foarte util, dar nu indispensabil.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus pachetul contine cureaua cu care poate fi folosit ca si ceas, o clema in care se adapteaza gadget-ul si poate fi prinsa unde se doreste, un incarcator cu mufa identica cu incarcatorul telefonului Xperia X10 si manuale de insctructiuni.
Ce se poate face cu el ? Ei bine, o data pornit si conectat prin bluetooth aveti la dispozitie toate aplicatiile compatibile si create de dezvoltatorii Market-ului. In primul rand pentru a putea folosi plugin-uri pentru gadget trebuie sa aveti instalat in telefon 2 programe: Manager Liveware™ si LiveView™ Application.

Cu Manager Liveware™ se descarca in telefon pluginurile pe care vreti sa le folositi din Android Market, iar cu ajutorul LiveView™ Application folositi facebook, twitter, rss si calendar pe gadget.

Cu ce se lauda ? Este un display mic de 1.3 inch organic LED [OLED] cu o rezolutie de 128x128 pixeli, care prezinta pe cele 4 laturi cate o zona senzitiva la atingere. sus/jos/dreapta/stanga cat si 2 butoane in partea de sus pe lateral; unul de pornit si unul de selectare si iesire din aplicatii.
Dupa cum se observa in imaginea de mai sus se pot citi mesaje, postarile prietenilor de pe facebook si twitter, are o sectiune de plugins unde sunt instalate pluginurile cu ajutorul software-ului de mai sus, rss si calendar. Pe langa aceasta mai are disponibil din firmware si un soft cu care te ajuta sa controlezi muzica, volumul si sa schimbi melodia.

In pluginuri la ora actuala cele mai de folos sunt agenda telefonica care iti permite sa vezi contactele pe gadget, apelarea care iti permite sa formezi numarul de telefon dorit cu ajutorul gadget-ului si functia de ring/silent/mute care iti permite sa iti pui pe silent telefonul. Astea sunt din punctul meu de vedere cele mai importante.

Exista aplicatii care iti afiseaza diferite informatii de la programe de fitnnes, cate kcal ai ars, cati km ai mers, fugit, sau te-ai dat cu bicicleta, timpul in care le-ai facut astea, viteze si altele; toate acestea putand fi facute cu ajutorul gps-ului telefonului.

Conectarea la bluetooth si sincronizarea se face din cand in cand sau in momentul cand cineva cineva te suna, gadgetul vibreaza si afiseaza numarul si numele persoanei care te apeleaza. In rest gadget-ul nu este conectat la telefon tot timpul decat in sincronizari astfel marind viata bateriei telefonului cat si a lui.
Sony Ericsson are si o sectiune de upgrade pentru acest dispozitiv disponibila prin SEUS; download la ei pe pagina. Cu ajutorul software-ului Manager Liveware™ si dezvoltatorilor, suita de aplicatii care vor incepe a fi disponibile pentru acest gadget nu va avea margini.
Intrebari la care va pot raspunde din folosirea acestui dispozitiv le lasati mai jos in comentarii.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Daca mai esti disponibil sa raspunzi la intrebari despre dispozitivul asta, lasa-mi un mesaj. Mersi

Dr.Cipry spunea...

Pai cam ce ai vrea sa stii ? Dispozitivul il mai am, telefonul nu. In limita a ceea ce mai stiu pot sa iti raspund.

O zi faina.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu