vineri, 24 septembrie 2010

ITP - inspectia tehnica periodica auto

ITP sau revizia tehnica nu sunt chiar acelasi lucru, revizia poti sa o faci cand vrei tu, sau e data de producator la anumit numar de km. ITP e obligatoriu o data la 2 ani, dar nu despre asta vreau sa vorbesc acum, ci despre ceea ce am patit la RAR cand am fost pentru ITP.
Dupa ce treci de noxe (care nush ce masina trebuie sa ai sa iasa bune dupa capu lui, asta in cazu ca nu-i noua), ajungi la testarea franelor. Toate bune pana ajunge la franele de pe spate, care dupa parerea lui prind prea tare. Evident, dupa capu` lui de roman idiot ca altfel nu pot sa ii spun, ma cheama in alta zi, timp in care sa repar franele pe spate ca prind prea tare. Ce ar trebui sa fac, sa scot franele sau ce ar dori sa fac ? Eu asa ceva n-am mai auzit, s-o tampit lumea la cap, daca prind nu-i bine, daca nu prind nu-i bine...atunci cum ii bine ?
In fine, am plecat de la cretinoidu` ala, am mers la altcineva unde totul a fost ok. Nu pot sa scot nici o concluzie dupa vizita la RAR, nici nu stiu ce sa zic. Ala o fi chiar prost de-a dreptul ?
Va astept cu comentarii, sunt curios si de alte pareri

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu