marți, 14 septembrie 2010

Cu bicicleta in Romania

Drumurile publice din Romania sunt sinucidere curata pentru noi, ce-i care le frecventam pe 2 roti, ca si miscare, spor, placere, sau alte activitati ce le desfasuram pe 2 roti.

Trebuie sa fi prea nesimtit sa iesi cu bicicleta in trafic, romanu` e roman, si atat cat ii merge lui bine restu` nu conteaza. Azi am patit ceva "frumos", coboram o panta, nu foarte abrupta banuiesc ca avea cam 7 grade, drumul era stramt si marginea drumului era mai inaltata decat acostamentul cu aproximativ 10 cm, acostamentul ducand in holde.
Mergeam frumos pe margine, cand vine din fata o masina mica si din spate un camion ce ducea pietris. Drumul e stramt in zona aceea nu incapeam si eu pe langa ei pe drum fapt care s-a soldat cu picarea rotii mele din spate de pe drum, tarairea de-a latul, indoirea jentii de pe spate(janta dubla aluminiu de firma), rupt 2 spite, rezultamd un 8 imens. Unde mai pui si faptul ca am zburat cat colo, avand o viteza de 43 km/h, iar idiotul care o facut tampenia asta nici macar n-o oprit sa vada ce se intampla, sau daca doamne feri am patit ceva.
Din fericire am scapat usor cu toata tampenia asta, dar un singur lucru e clar pentru mine: daca vrei sa mergi cu bicicleta si dai de portiuni unde drumul e stramt, mergi pe mijlocul benzii, altfel te inghesuie si te arunca de pe drum sau te taraie cu el.
Suntem prea cretini ca sa ne permitem sa mergem cu bicicletele. Esti biciclist roman ? ; atunci esti donator de organe.
Poze atasate dupa accident...optul de pe roata era mult mai mare, am incercat sa o mai indrept, am reusit fata de cum era da o crapat raf-ul

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu