sâmbătă, 15 mai 2010

Soft pentru Gamepad Xpadder v5.7

Un programel genial pentru ce-i care folositi intens Gamepad-ul si va loviti de problema ca unele jocuri nu sunt compatibile pentru a fi jucate cu gamepad sau nu sunt compatibile cu gamepad-ul vostru. Puteti descarca mai jos programul freeware (adica e gata activat si nu expira)

DOWNLOAD

Acest program va ajuta sa va selectati pe butoanele gamepad-ului ce taste vreti de pe tastatura inclusiv mouse-ul. Cu acest program orice joc merge pe gamepad, si cand zic orice joc ma refer la toate jocurile existente pe planeta asta, singura linie de demarcare intre a juca un joc cu gamepad-ul sau nu este skill-ul vostru. De exemplu nu cred ca veti reusi sa jucati un Counter-Strike cu gamepad-ul desi se poate, am tot incercat da nu am acuratetea necesara sa ma misc cu axe-le cum ma misc cu mouse-ul.
Programul e compatibil cu orice gamepad inclusiv cu cele wireless (personal folosesc un gamepad wireless).

Pentru a fi mai usor de selectat controalele am pus si folderul cu imagini ale gamepad-ului. Selectati imaginea care seamana cu gamepadul vostru sau poate ii chiar gamepadul care il detineti si o deschideti in programul de mai sus iar apoi mutati cu mousul controalele pe imaginea deschisa. Daca nu intrelegeti lasati comentariu si va arat in detalui.Mai jos va pun o poza cum arata la mine.
Download Controller Images



Comentarii pentru nelamuriri,configurare program sau send e-mail.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu