marți, 7 iunie 2011

Modare PSP 3000 (3004) versiunea 3.69

Dupa cum stiti modarea la PSP 3000 se poate face doar temporar.
Astazi o sa va prezint un mod usor de modare si simplu de pornit ori de cate ori este nevoie. In primul rand trebuie sa va faceti update de soft la versiunea 3.69 (ultimul in momentul cand a fost scris tutorialul acesta). Acesta puteti sa-l faceti direct din psp conectandu-va la wireless.

Dupa ce ati facut update-ul de soft despre care nu voi vorbi aici, aveti nevoie de niste fisiere pe care le descarcati de mai jos:

DOWNLOAD

Dupa ce descarcati arhiva o dezarhivati si in ea aveti 2 foldere installer si launcher.


Cele 2 foldere le copiati pe cardul psp in folderul PSP/GAME (stergeti tot ce se afla acolo, trebuie sa fie doar folderele care le-ati copiat: installer si launcher) In caz ca nu exista folderele respective creatile. Creati in radacina cardului folderul PSP  iar in folderul PSP creati folderul GAME.


Tot in radacina cardului creati si folderul ISO. In acest folder veti pune jocurile care vreti sa le jucati (formate iso si cso)

Astfel in radacina cardului aveti 2 foldere noi create ISO si PSP, iar in folderul PSP aveti folderul GAME.

Dupa ce ati copiat porniti psp cu cardul respectiv in el, mergeti la GAME, selectati cardul si p el gasiti 2 lucruri: 639 installer si 639 launcher.

Prima data porniti "639 installer" lasati-l sa ruleze pana la un moment dat cand va va spune sa apasati x pentru a instala modulul. Atunci apasati pe X si asteptati. Dupa ce se termina instalarea isi va da un restart.

Apoi intrati iarasi pe card la GAME si pornti "639 launcher", se face ecranul negru apoi isi revine si psp este gata modat.

Conditia ca psp sa ramana modat este sa nu fie inchis ci doar pus in stand-by. Ca sa inchizi psp trebuie sa ti 3-5 secunde butonul de inchidere culisat. Ca sa il pui in stand-by trebuie doar apasat scurt.

Chiar daca ati inchis psp sau s-a terminat baterie pierzand modarea, tot ce trebuie sa faceti este sa porniti de pe card din nou "369 launcher" si se psp se modeaza automat, totul durand 5 secunde.

Mai jos am sa va pun un filmulet pe youtube unde puteti sa vizionati cum se face. Am incercat sa va explic in cuvinte, dar poate nu am fost destul de explicit. Merge garantat, eu folosesc asa ceva. Daca aveti intrebari va stau la dispozitie in comenturi.





PS: Daca dupa ce puneti jocuri in folderul ISO nu va merge jocul dandu-va o eroare trebebuie sa apasati butonul SELECT de pe PSP si sa alegeti UMD ISO MODE - M33 DRIVER

2 comentarii:

Anonim spunea...

sall am un psp-3004 model si folosesc verisunea 6.60 are ceva ?faceboock gabriel lupu

Dr.Cipry spunea...

Pai ce sa aibe ? Tutorialul acesta este de acuma 2 ani. Au aparut versiuni mai noi :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu