vineri, 29 octombrie 2010

PEOPLE ARE AWESOME.



Android => 

duminică, 24 octombrie 2010

Filmare cu Xperia X10, HD

luni, 18 octombrie 2010

Cool Freestyle Tricks On Lame Bike video clip - Cool videos - BoomClips....

sâmbătă, 16 octombrie 2010

IGO My Way pe Sony Ericsson Xperia X10

Dupa multe cautari am gasit un program care lucreaza cu hartile, limba, ghidarea vocala de la iGO My Way.
Momentan cei de la iGO nu au scos soft-ul pentru Xperia, sau acest lucru se datoreaza versiunii 1.6 de android (nu se stie,iar daca il instalezi se vede doar in coltul ecranului)
Softul de care va ziceam se numeste Motonav (vine de la Motorola Navigator) se misca excelent, te descurci foarte bine cu el, harta fiind cea de pe iGO este la fel de detaliata ca si cum ai folosi aplicatia de la iGO.
Personal il folosesc si sunt foarte multumit de el.

DOWNLOAD

Soft-tul este in limba romana, are cea mai noua harta de la iGO, ultimele POI adaugate cat si ghidarea in limba romana. Dupa ce downloadati arhiva "Motonav Xperia X10 - 16.10.2010.rar" o extrageti si va va aparea un fisier "Motonav_JM-PPCW.apk" si un folder "Motonav".
Amandoua le copiati in radacina cardului (a telefonului), si intrati pe card cu un filemanager (personal recomand ANDRO ; il gasiti in Application Market). Aici instalati "Motonav_JM-PPCW.apk" dupa care porniti programul si implicit cu acesta porniti din meniul telefonului (sau din widgets) GPS.
Aceasta este singura solutie de GPS viabila pentru Xperia X10 din partea Nav 'N Go (iGO My Way)
Astept comentariile si alte intrebari legata de acest soft.

PS: Nu puneti intrebari despre alte telefoane, caci nu sunt in tema si nu am studiat modulul altor telefoane. Acest soft este pe o rezolutie de 480x854 (Xperia X10), daca aveti HTC Desire sau alte minunatii de telefoane va trebuie soft-ul pentru ecranul telefonului vostru (480x800; sau altele)

A aparut iGO oficial pentru Sony Ericsson Xperia X10, tutorial si download il gasiti AICI

joi, 14 octombrie 2010

Nokia resimte criza, face "puscatori"

Nokia 1616 este un telefon de toata jena, aparut in primul sfert de an 2010.
Pe langa faptul ca nu ofera nimica, pierde semnal intr-o veselie.
Comenturi gasiti aici de la persoanele care detin acest telefon...mai gasiti si pe net destule dezamagiri in legatura cu acest telefon.
Frumos, suntem in 2010;
Nokia isi bate joc de clientii modesti care nu au un buget incat sa arunce banii pe telefoane.

duminică, 10 octombrie 2010

Huge Bike Jump into a Pond 35 feet in the air

Timisoara, oras terminat

Pe langa faptul va e o mizerie indescriptibila, plin de boschetari, si noroi cat cuprinde, timisorenii se mai lauda si cu tehnicile de supravietuire ale populatiei pe timp de frig. Cui ii pasa ca afara sunt 2 grade, si caldura nu este. Banii s-au dat, in fiecare luna se plateste pt caldura din iarna, dar caldura nu primim,. Evident farmaciile castiga...
Felicitari Timisoara, ati demonstrat inca o data ca sunteti cel mai de rahat oras,municipiu si chiar resedinta de judet. Pe langa asta sunteti centru universitar si va tineti studentii in frig, pe niste strazi de rahat din complex...

Rusine !
Published with Blogger-droid v1.6.3