sâmbătă, 24 iulie 2010

Spam Facebook

Dap, n-am scris de o gramada de timp, asta din cauza vacantei, o viata prea linistita in momentu` de fata care nu prea imi da subiecte de scriere, dar...revin azi in forta cu un "subiect"...care oricat ai incerca nu se poate sa nu ajunga ca si Hi5, plin de copii mici si idioate.
Pe langa toata astea ma inerveaza spam-ul ascuns pe care il face facebook. De exemplu eu dau pe o fotografie a unei vedete asa zisul "imi place", dupai care oricine da sau scrie vreun comentariu ma umple pe mine cu avertizari. Nu mai poti sa dai pe nici o fotografie cunoscuta ca te-ai scos, stai sa derulezi lista de avertizari, poate gasesti si vreunu` care te intereseaza printre atatea pareri impartite, facute de toti copii care habar n-au ce vb si care de cele mai multe ori admira o vedeta dupaa aspect si se identifica cu ea...
Se pare ca si facebook a ajuns ca si HI5, unde am vazut ca se faceau concursuri de poze si tot felu, mai nou primesc tot felu` de mesaje "imi dai un coment, las inapoi". Fratilor si nu ma intereseaza comentariile !!! Daca am pus o poza,2,3,etc le-am pus pentru ca imi plac, si pentru ca sa le impart cu altii nu sa primesc comenturi, sau mai bine zis sa cersesc comenturi, daca cine comenteaza foarte bine, sa nu se inteleaga ca am ceva cu comenturile, doar cu mentalitatea asta ca, cine are cele mai multe comenturi da bine...hopa...un lucru bun facut de cei de la facebook...nu contorizeaza comenturile, asta-i foarte bine, da nu scapam de idiotii care o sa faca aplicatii si pentru asa ceva :)
So...am incheiat subiectu asta ca devine prea lung daca ma apuc sa zic tot ce nu-mi convine...

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu