duminică, 21 februarie 2010

Vrei sa faci bani pe net in cel mai scurt timp posibil ?

Toata lumea vrea asta, cine nu ar vrea sa castige ceva in timpul in care sta pe net. Pentru asta in primul rand ai nevoie de un site, sau un blog, ceva cu care sa fi online si sa "oferi" ceva. Prin a oferi ceva ma refer la faptul unor bloguri personale cu diferite chestii si amintiri, sau site-uri cu programe sau mai stiu eu ce...aveti voi imaginatia bogata.

Deci dupa cum ziceam intai trebuie site-ul.
Pasul 2 este urmat de crearea unei adrese de e-mail la google pe site-ul www.gmail.com
Pasul 3 este crearea unui cont adsense la adresa => www.google.com/adsense cu adresa de e-mail de mai sus ; daca folositi blogger ca si host puteti sa creati contul adsense direct din setarile blogului din tab-ul convertiti in bani.
Dupa ce ati facut pasurile acestea, google adsense se va uita pe site si va va da accesptul la reclame.
Intrati iarasi pe www.google.com/adsense, va logati si introduceti reclame in site-ul vostru.Mai intai creati cum vreti sa arate reclama, iar apoi luati codul html general si il introduceti in pagina site-ul unde va place si de cate ori vreti.

Pentru a avea succes trebuie sa va inregistrati site-ul in unul din motoarele de cautare https://www.google.com/webmasters/tools/dashboard ; https://siteexplorer.search.yahoo.com ; http://www.bing.com/webmaster si sa postati anunturi care se cer la ora actuala pe internet pentru a avea vizitatori.
Va astept cu comentarii !

1 comentarii:

ALin spunea...

Eu cu asta ma ocup webdesign si urmez liceul de informatica am avut nenumarate siteuri pana acum cu maxim 10 mii vizite unice pe zi DAr nu am reusit niciodata sa imi iau banii de la google :(

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu